Bedankt Inge Bens

Artikel geplaatst op 29 oktober 2012 door admin.

Inge Bens

 

De hemel is een ster rijker. Iedereen heeft het nieuws wel gehoord over het busongeval in Jordanië (27/10/2012). Helaas gebeuren zo’n zaken regelmatig, maar (gelukkig) kennen we zelden iemand die persoonlijk betrokken is bij een ongeval.

Helaas tot nu…Inge Bens: schepen van Wommelgem, een leerkracht uit de 1000, en een toffe madam die mij talloze tips gaf om het typetje Mr. Creezy verder uit te bouwen, is niet meer…

 

Schooljaar 1998 – 1999:
Ik herinner mij dit schooljaar nog enorm goed! Ik zat in het vierde leerjaar, en al snel bleek dat Inge onze juffrouw zou worden. Juf Inge was een ontzettend lieve leerkracht. Ze gaf haar iedere dag over aan haar leerlingen, en vol enthousiasme liet ze elk probleem verdwijnen. Ongetwijfeld een leerkracht uit de 1000, en daar zijn veel leerlingen getuige van geweest!

Carnaval schooljaar 1998-1999


Rendez-vous op verschillende evenementen:
Het was pas veel later dat ik met Mr. Creezy begon op te treden op vele verschillende evenementen in Wommelgem zelf. Vaak kwam ik Inge Bens tegen, en spraken we elkaar aan. Op die manier heb ik van haar – gedurende vele jaren – veel tips gekregen om mijn kinderanimaties en goochelen verder uit te breiden.

 

Inge Bens, bedankt voor alles! Ik heb je gekend als een vrolijke dame, die altijd voor ons klaar stond. Je bent een groot verlies, niet alleen voor mij, maar ook voor je hele familie, voor heel Wommelgem, en voor enorm veel vrienden en vriendinnen. Het ga je goed!

 

Slaap zacht, Inge!

Deel dit artikel:

Reacties: