Clown Bassie ziet zijn einde naderen

Artikel geplaatst op 10 september 2013 door admin.

Bastiaan Van Toor, beter gekend als clown Bassie, werd in België en Nederland razend populair dankzij het programma “Bassie en Adriaan”. Een succesvol programma (sinds 1978) dat maar liefst 2 generaties kinderen heeft weten opgroeien.
Een mooie uitbreiding waren dan ook de vele theatershows.

Bassie en Adriaan


Aan alle mooie liedjes komt echter een einde, en zo ook aan clown Bassie. Onlangs vertelde hij in de media dat hij vanaf 2015 op pensioen gaat, en zijn clownstypetje dus voorgoed in de kast opbergt.

 

De Lachspektakelshow

Hoewel hij vaak in Nederland vertoeft, treedt hij sporadisch ook in ons land op. Voor wie Bassie echter (nog eens?) aan het werk wil zien, kan toch best niet te lang meer wachten!

Ikzelf heb enkele jaren geleden zijn show bekeken, en het is een absolute aanrader. Hij weet de kinderen geboeid te houden, en speelt professioneel in op onverwachte voorvallen. Kortom: een kinderanimator zoals het hoort!

Als je zijn show ziet, merk dan vooral ook op dat hij soms een kwartier kan vullen zonder gebruik te maken van vele attributen.

 

Clown Bassie in België

De eerstvolgende vertoning van clown Bassie zal plaatsvinden op 1 december 2013 (jawel, een hele sinterklaasshow) in gemeenschapscentrum ‘De Kluize’ (Sportstraat 3 in Oosterzele).

Er zullen 2 shows opgevoerd worden. De eerste start om 13u30, en de tweede om 16u30. Een ticket kost € 11,5 (VOL = VOL).

Even vermelden dat ikzelf dit evenement NIET organiseer, maar je mag overtuigd zijn dat het voor de kinderen een hele belevenis zal worden. Allen daarheen, en vergeet zeker niet om achteraf met Bassie op de foto te gaan…na 2015 zal het namelijk een unieke foto zijn! ;)

Meer informatie over Bassie kan je vinden op zijn website.

Clown Bassie

Deel dit artikel:

Reacties: