Blog van Mr. Creezy

» Bekijk deze blog
Blog

13 MEI

2018

Geschreven door Mr. Creezy in de categorie Kleurplaten

Kleurplaten Cars

Sedert vele jaren is Cars zeer geliefd bij het jonge volk. De animatiefilm werd oorspronkelijk uitgebracht door Pixar, en niet veel later overgekocht door Disney zelf. Jonge fans van deze animatiefilm ga je dus zeker kunnen plezieren met één van onderstaande Cars kleurplaten!

19 MAA

2018

Geschreven door Mr. Creezy in de categorie Kleurplaten

Kleurplaten Pasen

Pasen is een zeer drukke periode met heel wat diverse paasfeesten. De kleurplaten hieronder zijn ideaal om in de stemming te komen, of om de kinderen een kleurplaat voor de paashaas te laten inkleuren.

25 NOV

2017

Geschreven door Mr. Creezy in de categorie Kleurplaten

Kleurplaten Sinterklaas

Kleurplaten van Sinterklaas

Het is één van de leukste jaarlijkse terugkerende tradities: de goede man die opnieuw uit het verre Spanje zal afreizen, om menig kinderhartjes gelukkig te maken. We hebben het hier natuurlijk over Sinterklaas! 

Ook voor Mr. Creezy blijft dit een speciale gelegenheid, aangezien we slechts 1x per jaar kunnen ‘uitpakken’ met de Sinterklaasshow. Een voorprogramma dat we gedurende deze drukke periode regelmatig verzorgen voor verenigingen, scholen, en bedrijven.

Buiten de vele Sinterklaasfeestjes door bedrijven, merken we dat deze feesten ook steeds populairder worden bij (jonge) gezinnen. Terwijl vroeger bijna nooit een kinderfeestje (thuis) werd georganiseerd tijdens de Sinterklaasperiode, komt hier – door de jaren heen – wel degelijk verandering in.

6 OKT

2017

Geschreven door Mr. Creezy in de categorie Andere

Optische illusies

Optische illusies zijn puur gezichtsbedrog: je ziet iets wat er in werkelijkheid niet is, of volledig anders is! Alle illusies hieronder worden door onze hersenen anders geïnterpreteerd dan hoe het in werkelijkheid is.