Een origineel communiefeest organiseren?

» Lees dit blogbericht
Een origineel communiefeest organiseren?

11 FEB

2021

Geschreven door Mr. Creezy in de categorie Communie- en lentefeest

Deel dit bericht:

Een communiefeest is niet zomaar een feest. Dat is waarschijnlijk ook meteen de reden waardoor je op onze blog bent aanbeland. Ieder kind maakt dit uniek feest slechts 1x mee. Reden genoeg om het communiefeest zeker origineel, uniek en onvergetelijk te maken!

Het is tot slot een feest dat een mijlpaal viert bij de kinderen. Begin daarom zeker tijdig aan de organisatie. De meeste ouders beginnen een jaar op voorhand met het uitwerken van originele concepten en ideeën.

 

Alleen familie of ook vrienden uitnodigen?

Het huren van een feestzaal voor het familiale (eet)gebeuren is altijd een standaard traditie op het communiefeest. Dat mag dus zeker niet ontbreken. Dit kan echter ook perfect thuis plaatsvinden, al kan je dan best catering voorzien. Op die manier kan jij als gastvrouw (of gastheer) volledig je gasten verwennen, en zelf mee genieten van het feest.

De laatste jaren zien we verder ook een stijgende trend in het aantal communiefeesten waarbij – buiten de eigen familie - ook vriendjes of klasgenootjes van de communicant zelf uitgenodigd worden.

Dat is een slimme zet. Zeker wanneer er binnen de familiale kring bijvoorbeeld slechts een beperkt aantal kinderen aanwezig zijn. Denk eraan: het feest staat in het teken van jouw kind. De aanwezigheid van klasgenootjes of extra kameraden zorgt dus automatisch voor een goede sfeer, en onvergetelijke ervaring bij de communicant. Geluk deel je, en plezier maak je tot slot ook samen!

Communiefeest organiseren: met of zonder extra vriendjes?

 

Mag het nog iets origineler zijn?

Zijn er een aantal kinderen aanwezig op de communie? Vergeet hen in dat geval zeker niet te serveren op de nodige portie humor en lachsalvo's!

Wij bieden hierbij de ideale manier aan om een origineel communiefeest te organiseren. We zorgen ervoor dat deze onvergetelijke dag in het geheugen van jouw kind wordt gegraveerd.

Mr. Creezy verzorgt sinds jaar en dag originele communiefeesten, en neemt op die manier het moeilijkste deel van de organisatie in handen: de kinderen een onvergetelijke tijd laten beleven dankzij onze kinderanimatie.

We verzorgen een heuse goochelshow, waarbij de kinderen (en vooral de communicant) de sterren van de show zijn! Deze show is gecombineerd met een overdosis aan humor en verrassende gebeurtenissen. Kortom, een te gekke en interactieve show! Na de show is het nog lang niet gedaan! Achteraf zal de ballonnenclown namelijk voor ieder kind nog een mooie ballonfiguur maken, die ze uiteraard mee naar huis mogen nemen.

Voor de communicant is er uiteraard nog een extra cadeau voorzien, wat gegarandeerd nog voor weken spelplezier zal zorgen!

Een origineel communiefeest organiseer je samen met Mr. Creezy!

 

Klaar voor een communiefeest waar iedereen nog lang over zal napraten?

Verzorg een onvergetelijke ervaring voor jouw kind, en maak het communiefeest uniek, origineels, speciaal en zeer amusant! Iedereen zal er nog lang over napraten, beloofd! Een vrijblijvende offerte kan je direct hieronder aanvragen:

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Klaar voor een onvergetelijk feest? Vul onderstaande velden in, en we bezorgen u een vrijblijvend voorstel:

u
Een paar velden zijn niet goed ingevuld:

Deel dit bericht: