Geplaatst op 24 augustus 2016 binnen de categorie Animaties en feestjes.

Het organiseren van een communiefeest is zo makkelijk nog niet. Er komt heel wat bij kijken en goede voorbereiding is dan ook het halve werk. Heel wat mensen kiezen er vaak voor om het communiefeest thuis te organiseren. In dit artikel bespreken we vijf leuke, en handige tips voor het organiseren van een communiefeest thuis.


Lees verder...


Geplaatst op 24 januari 2016 binnen de categorie Animaties en feestjes.

Goedkope clown?

 

Ben jij op zoek naar een goedkope clown voor 50 euro? Zo ja, dan ga je in dit bericht waarschijnlijk weinig goeds zien, tenzij je een teleurstellend verjaardagsfeestje wenst…

Ben je echter op zoek naar een CLOWN om je kind een onvergetelijke verjaardag te bezorgen? Dan is het raadzaam om onderstaande zaken in het achterhoofd te houden.

Een clown zoeken voor 50 euro is helaas hetzelfde als het zoeken naar een Porsche voor 1 000 euro…Of met andere woorden: een zoektocht zonder einde en zonder mogelijk succes.


Lees verder...


Geplaatst op 2 maart 2014 binnen de categorie Animaties en feestjes.

Het organiseren van een verjaardagsfeestje kan vaak een hele opgave zijn. Meestal zal jouw zoon of dochter ieder jaar grotendeels dezelfde vriendjes en vriendinnetjes willen uitnodigen, wat het er voor jou – als ouder – dus zeker niet makkelijker op maakt! Vele ouders denken echter te ver na, waardoor oplossingen moeilijk bekomen worden.

Het moet niet altijd ‘speciaal’ zijn, met enkele spelletjes kom je al heel ver!
Lees je mee? ;)


Lees verder...


Geplaatst op 27 december 2013 binnen de categorie Shows.

Charlie and the Chocolate Factory

Bij sommige lezers zal bovenstaande Engelse naam reeds genoeg zeggen, terwijl andere lezers zich nu zullen afvragen: “Wie is Charlie?”
Voor deze laatste groep zal de vertaling veelzeggender zijn en heel wat helderder in de oren klinken: Sjakie en de chocoladefabriek.

Een verhaal dat bij ieder kind (en waarschijnlijk ook volwassene) gekend is. Sinds kort speelt men dit verhaal in de musicalversie in Londen.


Lees verder...


Geplaatst op 26 september 2013 binnen de categorie Algemeen.

In het verleden heb ik reeds uitgebreid een blog post geschreven over mijn visie waarom kinderen bang kunnen zijn van clowns.
Onlangs werd er echter een academische studie gepubliceerd die betrekking heeft op dit fenomeen, bij zowel kinderen als volwassenen. De studie werd gehouden door het Smithsonian Instituut.


Lees verder...