Blog van Mr. Creezy

» Bekijk deze blog
Blog

19 JUL

2023

Geschreven door Mr. Creezy in de categorie Particuliere feesten

Handleiding: Zelf een kinderdisco thuis organiseren?

Eén van de leukste manieren om kinderfeestjes te laten slagen, is het voorzien van kinderdisco bij je thuis. Vaak is het echter een hele investering om dit door een extern team te laten uitvoeren. Ook zal de voldoening groter zijn wanneer je alles zelf gaat voorzien. In deze blogpost geven we je alvast praktische tips, en benodigdheden die zeker niet mogen ontbreken!

Wij geven je een volledige handleiding, vergeet hem zeker niet af te printen.

16 JUL

2022

Geschreven door Mr. Creezy in de categorie Particuliere feesten

Goedkope clown huren voor 50 euro?

Ben jij op zoek naar een goedkope clown voor 50 euro? Zo ja, dan raden we aan om stil te staan bij de onderstaande aandachtspunten. Zo kan je een teleurstellend feestje vermijden. Het is in het belang voor de opvoeding van de kinderen zelf!

Een clown voor 50 euro is namelijk hetzelfde als een goede (en goedkope) Porsche: zoeken naar een speld in een hooiberg, met slechts weinig kans op succes.

In eerste instantie is het belangrijk om een feestje te organiseren voor de kinderen (!). Zorg ervoor dat het voor hen onvergetelijk wordt (op een positieve manier ­čśë).

27 MAA

2021

Geschreven door Mr. Creezy in de categorie Verjaardagsfeest

Idee├źn voor op een verjaardag

Een verjaardagsfeest verzorgen is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Graag helpen we je op weg met enkele ideetjes. Het is zeker niet de bedoeling om alles te implementeren. Vergeet namelijk niet dat het een jaarlijks wederkerend feest is.

11 FEB

2021

Geschreven door Mr. Creezy in de categorie Communie- en lentefeest

Een origineel communiefeest organiseren?

Een communiefeest is niet zomaar een feest. Dat is waarschijnlijk ook meteen de reden waardoor je op onze blog bent aanbeland. Ieder kind maakt dit uniek feest slechts 1x mee. Reden genoeg om het communiefeest zeker origineel, uniek en onvergetelijk te maken!

Het is tot slot een feest dat een mijlpaal viert bij de kinderen. Begin daarom zeker tijdig aan de organisatie. De meeste ouders beginnen een jaar op voorhand met het uitwerken van originele concepten en ideeën.

16 OKT

2020

Geschreven door Mr. Creezy in de categorie Communie- en lentefeest

3 tips bij het thuis organiseren van een communiefeest

Het organiseren van een communiefeest is zo makkelijk nog niet. Er komt heel wat bij kijken en goede voorbereiding is dan ook het halve werk. Heel wat mensen kiezen er vaak voor om het communiefeest thuis te organiseren. In dit artikel bespreken we vijf leuke, en handige tips voor het organiseren van een communiefeest thuis.

16 AUG

2020

Geschreven door Mr. Creezy in de categorie Verjaardagsfeest

Spelletjes op een verjaardagsfeestje

Het organiseren van een verjaardagsfeestje kan vaak een hele opgave zijn. Meestal zal jouw zoon of dochter ieder jaar grotendeels dezelfde vriendjes en vriendinnetjes willen uitnodigen, wat het er voor jou – als ouder – dus zeker niet makkelijker op maakt! Spelletjes werken altijd op verjaardagsfeestjes, op voorwaarde dat de hele groep betrokken wordt. Veel ouders denken hierbij vaak teveel over na, waardoor oplossingen moeilijk bekomen worden.

Het moet dus zeker niet altijd ‘speciaal’ of vernieuwend zijn. Met klassieke spelletjes kom je al een heel eind, al is een portie creativiteit altijd mooi meegenomen.

12 JUL

2020

Geschreven door Mr. Creezy in de categorie Particuliere feesten

De stoelendans

De stoelendans is een zeer populair spel onder kinderen. Bijgevolg is het een zeer gemakkelijke en leuke invulling tijdens verjaardagsfeesten. Je kan er snel 30 minuten mee opvullen! Verder is het perfect geschikt voor improvisatie: het enige wat je namelijk nodig hebt, zijn...stoelen!

De stoelendans

26 JUN

2020

Geschreven door Mr. Creezy in de categorie Communie- en lentefeest

Wat is een lentefeest?

De kans is groot dat je op deze pagina bent aanbeland, doordat een kennis onlangs sprak over een "lentefeest". Lentefeesten vinden steeds plaats in - jawel - de lente, en bieden een alternatief voor de klassieke communiefeesten. Hoewel de term nog niet bij iedereen is gekend, zijn deze feesten de laatste jaren aan een stevige opmars bezig. Voor de meeste artiesten is dit bijgevolg een zeer drukke periode. Ook de stijgende temperaturen in het voorjaar oefenen hier wellicht hun positieve invloed uit.

Beide feesten vieren de overgang naar een nieuwe levensfase van de kinderen: het achterlaten van de periode als kleuter. Beter gezegd: de overstap van het kleuter naar het lager onderwijs.

4 MEI

2020

Geschreven door Mr. Creezy in de categorie Verjaardagsfeest

Zo verzorg je een feestje voor peuters

Hoe verzorg je een feestje voor peuters?

Verjaardagsfeestjes organiseren, en succesvol maken. Dat is de gevreesde en jaarlijkse plicht die iedere ouder minstens 1x per jaar te wachten staat. Kinderen wil je natuurlijk altijd zo goed mogelijk vermaken. Op die manier zal het feestje een leuk aandenken zijn voor de kinderen.

Hoe verzorg je een feestje voor peuters? Ze zijn namelijk te jong om op avonturentocht te gaan, een kindershow is vaak nog onvoldoende verstaanbaar, thema's missen voorlopig hun doel, en het springkasteel kan je best ook nog even "in de kast laten staan"...
Wat doe je dan wel?

10 APR

2020

Geschreven door Mr. Creezy in de categorie Bedrijfsfeesten, verenigingen & scholen

Waarom een kindershow (niet?) buiten voorzien

Een stralende zon, warm weer, geen bewolking: blijkbaar het ideale weer om ons te laten verleiden een kindershow buiten te organiseren. Zelfs voor ervaren organisatoren kan dit een gewaagde gok zijn. Het kan de kwaliteit van de show onderuit halen, zoals in deze blogpost zal blijken.

Er zijn veel factoren die men hiervoor best in het achterhoofd moet houden. We staan even stil bij de meest belangrijke zaken.