Goedkope clown huren voor 50 euro?

Artikel geplaatst op 24 januari 2016 door admin.

Goedkope clown?

 

Ben jij op zoek naar een goedkope clown voor 50 euro? Zo ja, dan ga je in dit bericht waarschijnlijk weinig goeds zien, tenzij je een teleurstellend verjaardagsfeestje wenst…

Ben je echter op zoek naar een CLOWN om je kind een onvergetelijke verjaardag te bezorgen? Dan is het raadzaam om onderstaande zaken in het achterhoofd te houden.

Een clown zoeken voor 50 euro is helaas hetzelfde als het zoeken naar een Porsche voor 1 000 euro…Of met andere woorden: een zoektocht zonder einde en zonder mogelijk succes.
Ik krijg regelmatig een soortgelijke vraag in mijn inbox:

 

” Beste,

Mijn zoon doet binnenkort zijn verjaardagsfeest en we hadden graag een goedkope clown willen huren voor maximum 50 euro. Ben jij nog vrij op 3 maart? Zie je dit zitten en wat is je kostprijs?

Bedankt!! “

 

 

Denk zeker even na over volgende zaken:

 

- Opleiding en ervaring:

Een deftige clown met opleiding en/of ervaring bestaat niet voor een zeer beperkt budget. Ervaring is echter het meest belangrijke bij enige vorm van kinderanimatie. Het zorgt ervoor dat de artiest weet om te gaan met kinderen en hoe deze te amuseren. Zoals clown Rocky vaak zegt: “Vakkennis is meer dan een laagje schmink!”
Dit maakt vaak het verschil tussen een teleurstellend feestje met wenende kindjes tot gevolg, of een onvergetelijk verjaardagsfeest waar de lachende kinderen nog lang over zullen napraten tegen vrienden, familie en in school.

 

- Transport:

Met 50 euro kom je al niet ver met eigen transport, laat staan dat een artiest hiervoor nog een show kan bezorgen…

 

- Verzekering:

Niet onbelangrijk: wat als je kind tijdens de show valt en een letsel of blessure oploopt? Jammer wanneer de 50-euro-clown niet is verzekerd…Een professional daarentegen zal altijd gedekt en verzekerd zijn. Hij/zij weet wat de job echt inhoudt.

 

- Meer redenen nodig? Bekijk de afbeelding onderaan.

 

Ik raad desbetreffende personen altijd aan om te sparen voor een verjaardagsfeest het jaar daarop. Een “goedkope clown” die triestig werk aflevert is uiteindelijk een vrij dure dienst geweest…

Snap je de reden waarom een goedkope clown (voor bijvoorbeeld 50 euro) niet te huren valt? Zo ja, contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

 

Wil je toch bij die 50 euro blijven? Hier zijn enkele interessantere alternatieven!

- Binnenspeeltuin
– Cinema
– Bowling
– Gezelschapspelletjes
– Knutselen
– Etc

 

Deel dit artikel:

Reacties: