Reviews van onze klanten

9,3/10384 reviews

» Lees onze reviews

Goed nieuws Laatste update op 15 april 2021:

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

Reviews van onze klanten

384 reviews

Sorteren op:


Fantastisch

23 november 2021
(5/5)
Elke Wouters

Kinderen waren onmiddelijk mee vanaf de eerste seconde tot de laatste. En vond het zelf als volwassenen ook nog zeer amusant.

Ik raad deze animatie aan.


Geweldig!

21 november 2021
(5/5)
Isabelle Hanssens

De ´kinderen waren mee vanaf de eerste minuut, het was gewoon super! Ook het doosje om zelf te oefenen is heel leuk

Ik raad deze animatie aan.


De kinderen hebben zich enorm geamuseerd.

21 november 2021
(4/5)
Christophe Lebrun

Snelle reactie op mail, duidelijke en correcte afspraken, iemand die dit doet met hart en ziel.

Ik raad deze animatie aan.


De 6- jarigen hebben goed gelachen

21 november 2021
(5/5)
Anneke Hens

De kinderen waren zeer tevreden.

Ik raad deze animatie aan.


Kinderen waren super enthousiast!

14 november 2021
(5/5)
Yenthe

Heel leuke animatie voor op ons doopfeest! Kinderen genoten er van en super leuke resultaten!

Ik raad deze animatie aan.


De kinderen had je goed mee, zij vonden het super

8 november 2021
(3/5)
An Devos

Veel te veel geld voor de 45' show De kinderen vonden het goed , dat is voor ons het belangrijkste

Ik raad deze animatie af.

Reactie van Mr. Creezy:

Beste An,

Eerst en vooral dank voor uw eerlijke feedback.

Vervoerskosten zijn helaas onvermijdelijk, en ook bij mij onderdeel van de gage. Ieper was 2x 90 minuten rijden, en de reis bevatte in totaal ruim 260 km. Tot op heden heb ik nog geen werkende goocheltruc gevonden om mij gratis van plaats A naar plaats B te kunnen transporteren. đŸ˜…

Ik ben verheugd om alsnog te lezen dat het voor de kinderen een leuke ervaring was, want daar draait het natuurlijk om.

Met vriendelijke groeten,
Kevin Antonis (alias Mr. Creezy)


Zeer leuke animatie!

8 november 2021
(5/5)
Gemeente Kapellen

De artiest was op tijd, kinderen en ouders waren heel enthousiast over de performance! Zeker voor herhaling vatbaar!

Ik raad deze animatie aan.


Heel leuk gebracht!

4 november 2021
(4/5)
Domo Vzw

Heel leuke activiteit, superleuk gebracht , veel geduld voor de kinderen !

Ik raad deze animatie aan.


Hij maakte elk kindje blij en coronaproof.

4 november 2021
(5/5)
Julie Deckers

Ik raad deze animatie aan.


Zeer goed op maat van kinderen

2 november 2021
(5/5)
Wisely bvba

De kinderen waren alvast zeer enthousiast over de animatie dus dan is het voor ons meer dan geslaagd.

Ik raad deze animatie aan.