Reviews van onze klanten

9,3/10456 reviews

» Lees onze reviews

Goed nieuws Laatste update maart 2022:

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

Reviews van onze klanten

456 reviews

Sorteren op:


Super enthousiaste kinderen

17 januari 2023
(5/5)
Ineke Claeys

Bedankt Mr. Creezy voor de leuke namiddag! De kindjes waren super enthousiast en de interactie tussen jou en de kinderen was top! Van begin tot einde had je de kindjes mee in je verhaal! De ballonnen waren een mooie afsluiter.

Ik raad deze animatie aan.


Leuk maar duur

9 januari 2023
(4/5)
Cynthia Schuerwegen

De kindjes hebben ervan genoten en daarvoor doen we het. De jarige was trots dat ze naar voor mocht komen. Al bij al vind ik het wel duur voor een uurtje animatie. Er stond bij dat de jarige een goocheldoos krijgt en voor deze prijs had ik me er een spectaculairdere doos bij voorgesteld.

Ik raad deze animatie aan.


Verwondering voor jong én oud!

8 januari 2023
(5/5)
Monique Dias

Het was een fijne toevoeging aan het feest, voor jong en oud een manier om verwonderd te zijn en worden. Het schaterlachen van de kinderen klinkt als muziek in de oren & al zeker als je er zelf ook van kan genieten!

Ik raad deze animatie aan.


Goed gedaan!

27 december 2022
(5/5)
Catherine Hamerlinck

Onze kleinkinderen hebben enorm genoten van de act van mrcreezy en alle volwassen van het plezier van de kleintjes…

Ik raad deze animatie aan.


De kinderen hebben er van genoten!

22 december 2022
(4/5)
Philippe Van Gele

Heel leuke voorstelling voor de kinderen. Ze hebben ervan genoten!

Ik raad deze animatie aan.


Prima aanvulling op ons Winterfeest op het fort.

20 december 2022
(5/5)
Gemeente Beveren

Gedurende het hele evenement stonden er steeds kindjes voor een ballon. Alle kinderen vonden het leuk, dus wij ook.

Ik raad deze animatie aan.


Top animatie voor de kinderen!

19 december 2022
(5/5)
Tarkety

Volledige interactie met de kinderen! Iedereen was mee in het verhaal! Leuk!

Ik raad deze animatie aan.


Kindjes hebben genoten!

6 december 2022
(5/5)
Gezinsbond Afdeling Ressegem

Ik zou deze diensten zeker aanbevelen aan anderen.

Ik raad deze animatie aan.


Grappig en enthousiast!

6 december 2022
(5/5)
T Gasthuis Vzw

Het is een aanrader. De kinderen hebben zich fantastisch geamuseerd!

Ik raad deze animatie aan.


De kindjes hebben zichtbaar genoten van de show

28 november 2022
(4/5)
Soudal Nv

Leuke ervaring voor de kindjes. Ze genoten er zichtbaar van.

Ik raad deze animatie aan.