Reviews van onze klanten

9,3/10412 reviews

» Lees onze reviews

Goed nieuws Laatste update januari 2022:

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

Reviews van onze klanten

412 reviews

Sorteren op:


Een fantastisch leuke

27 mei 2022
(4/5)
Muriel Vande Walle

Ik raad deze animatie aan.


Fantastisch!

25 mei 2022
(5/5)
Katrien Dams

De kinderen hebben een geweldige namiddag gehad! Mr. Creezy heeft een aanstekelijk enthousiamse van begin tot einde en weet de kinderen te boeien. De kinderen worden op een leuke manier betrokken bij de goocheltrucs en gaan helemaal op in het ‘spel’ dankzij Mr. Creezy. Er is een leuke afwisseling tussen goochelen en ballonen plooien. Daarnaast is de communicatie met Mr. Creezy zeer vlot en duidelijk. Wij kunnen Mr. Creezy alleen maar aanraden!

Ik raad deze animatie aan.


Leren met volwassenen omgaan!

24 mei 2022
(1/5)
Priscilla Temmerier

Ik ben ontevreden, je kan goed met kinderen omgaan wat gelukkig het belangrijkste is. Aan iedereen een kaartje geven als reclame op een privé feest moet je vragen of dat oké is aan de gastvrouw. Los daarvan er was een ballon gesprongen van de gastvrouw haar kindje, daar op reageren dat het kindje terug in de rij mag gaan staan niet oké, nadat ze al mooi heeft gewacht in de rij. Geen 1 extra ballon terwijl ik meer kinderen had opgeven dan er waren dus je zou toch dan wel marge hebben zou je denken. Reken het desnoods aan, want extra zaken verkopen voor je boeking kan je wel goed in je mails voorafgaand. Ik zou je alles behalve aanraden zelf afraden aan mijn vrienden, aan andere feestzalen ik ben echt ontevreden! Op het einde van het feest ook gewoon ik ben klaar dag.. Misschien eens op een volwassenen manier naar de gastvrouw gaan.

Ik raad deze animatie af.


Geslaagd

16 mei 2022
(4/5)
Hanneke Mateusen

Kevin was op tijd aanwezig. Begon meteen met de show. Kindjes (8,8,10) hebben goed gelachen en waren mee met de “magie”. Acts werden aangepast aan de verschillende leeftijden zodat er voor ieder wat wils was. De gasten vonden het fijn dat ze een cadeautje kregen en het “feestvarken” was ook blij met de goocheldoos. Zeker een aanrader!

Ik raad deze animatie aan.


Het was een super, tof fantastisch feestje

16 mei 2022
(5/5)
Ine Geerts

Het was leuk om naar te kijken. Zowel klein als groot hebben er van genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ik raad deze animatie aan.


Leuke show

16 mei 2022
(4/5)
Liesbet Vanackere

Kinderen vonden het heel leuk! Zeker aan te raden. Ideaal op een feest om de kindjes te entertainen wanneer de mama's en papa's nog aan het eten zijn ;-).

Ik raad deze animatie aan.


Geweldige ervaring voor onze kinderen!! DANKJEWEL!

16 mei 2022
(5/5)
Basisschool T Kofschip

We hebben een heel erg goede ervaring achter de rug, Kevin! DANKJEWEL! EEN topshow! JE was heel goed voorbereid, heel aangenaam in omgang, heel fijn in het communiceren en je show was heel leuk voor iedereen. DANKJEWEL!! :-)

Ik raad deze animatie aan.


Fantastisch

15 mei 2022
(5/5)
Kelly Colman

Mr creezy was er op het lentefeest van mijn dochtertje. De kindjes hebben zo hard genoten! Een echte aanrader

Ik raad deze animatie aan.


Heel leuk

11 mei 2022
(5/5)
Kim Hermans

De animatie was heel leuk en goed bedacht voor een groep meisjes van 11 jaar. Ze hebben kunnen lachen en goed kunnen nadenken over de goocheltrucs. Dit gaan we nog eens doen

Ik raad deze animatie aan.


Het was super goe

8 mei 2022
(4/5)
Debby Vervoort

Vriendelijke man en de kids hebben hun geamuseerd Merci hier voor

Ik raad deze animatie aan.