Reviews van onze klanten

9,3/10358 reviews

» Lees onze reviews

Goed nieuws Laatste update op 15 april 2021:

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

Reviews van onze klanten

358 reviews

Sorteren op:


De glimlach op de kindjes hun gezicht was schitter

8 september 2021
(5/5)
Cindy Van Cauwenberge

Ondanks de zware regenbui toverde Mister Creezy een glimlach op de kindjes hun gezichtjes Schitterend!!!!

Ik raad deze animatie aan.


Goed voor de kleinsten

30 augustus 2021
(4/5)
Krista Van Der Fraenen

Voor de allerkleinsten was het ideaal, de grotere iets minder

Ik raad deze animatie aan.


Veel charisma en uitstraling en interactie top

30 augustus 2021
(4/5)
Onforma N.v.

De kinderen hebben enorm genoten van de show, werden meegesleurd in het verhaal; zeker voor herhaling vatbaar. Was persoonlijk te veel met andere organisatorische zaken bezig maar de echo's waren positief :)

Ik raad deze animatie aan.


Iedereen heeft zich geamuseerd.

29 augustus 2021
(4/5)
Gilbert Coghe

De combinatie van goochelen en ballonblazen was ideaal voor ons feest: zowel volwassenen als kinderen hebben ervan genoten. Maar voor 40 minuten show vind ik achteraf gezien de prijs zeer hoog. Ik zal je aanbevelen, maar zeker wijzen op de kostprijs.

Ik raad deze animatie aan.


Professionele aanpak!

22 augustus 2021
(5/5)
Tania Portier

Heel blij u te leren kennen! U laat zowel kinderen als volwassenen lachen

Ik raad deze animatie aan.


Fantastisch

22 augustus 2021
(5/5)
Nathalie Moreels

De kinderen ( alle leeftijden ) vonden het een fantastische grappige Mr. Creezy.

Ik raad deze animatie aan.


Heel goed gedaan!

18 augustus 2021
(5/5)
Veerle Van Wanzeele

De kinderen vonden het super! Professionele aanpak!

Ik raad deze animatie aan.


Super animatie voor de kids

16 augustus 2021
(5/5)
Stephanie Buysschaert

Mijn dochter en haar vriendjes vonden het fantastisch. Na amper 2-3 minuten hoorden we de kids al schaterlachen en wisten we dat het goed zat. Ook de ouders die meegevolgd hebben vonden het top. Bedankt voor de animatie!!

Ik raad deze animatie aan.


Fantastisch!!!

7 augustus 2021
(5/5)
Farah Duschek

De kinderen vonden het geweldig 👍🤩 ook ons meisje die jarig was vond het fantastisch! Dank je wel voor de show. Zeker een aanrader!!!

Ik raad deze animatie aan.


Ideaal voor een publiek met kleinere kindjes!

5 augustus 2021
(5/5)
Domein De Gavers

Voorstelling in Provinciaal Domein De Gavers in Geraardsbergen.

Ik raad deze animatie aan.