Reviews van onze klanten

9,3/10551 reviews

» Lees onze reviews
Reviews van onze klanten

551 reviews

Sorteren op:


Goede show en leuke ballonen

14 juli 2024
(5/5)
Steffi Thysbaert

Heel vriendelijk en de kids waren allemaal tevreden met als leuke afsluiter een ballon voor alle kindjes. Vele lachebekje en blije kinderen

Ik raad deze animatie aan.


Super leuke ervaring!

10 juli 2024
(5/5)
Cindy Cornet

Iedereen hing aan de lippen van Mr. Creezy! Zowel de kinderen als de mama’s! Wel een beetje duur voor 1 uurtje..

Ik raad deze animatie aan.


Ambiance en gelach bij de kindjes van start tot ei

30 juni 2024
(5/5)
Bea Heyneman

Ons publiek waren kindjes van 2 tot 10 jaar tijdens familiefeest. Van bij het begin was het al volop lachen en hilarisch om te zien hoe de kindjes plezier hadden. En de volwassenen genoten mee. Ook de ballonnen bleken een succes

Ik raad deze animatie aan.


Spannende en grappige animatieshow waar kinderen v

30 juni 2024
(4/5)
Els De Wilde

Spannende, grappige animatieshow waar kinderen van gaan stralen! Ze keren huiswaarts met een creatie waar menig anderen nog niet aan durven te beginnen 😅 prijzig voor de tijd, maar wel heel leuk.

Ik raad deze animatie aan.


Het was af!

25 juni 2024
(5/5)
Vzw Uniek Ons Erf

Zeker ook een pluim wat betreft de aanpassing naar onze doelgroep

Ik raad deze animatie aan.


Top! Kinderen superblij.

23 juni 2024
(5/5)
Volkstuinen District Deurne Vzw

Wederzijds contact was zeer goed. Alleen de datum van betaling factuur vet drukken zoals eerder gemeld. Alvast bedankt voor de leuke animatie. Kinderen hebben er echt van genoten, zelfs de volwassenen 👍

Ik raad deze animatie aan.


Kinderen waren van minuut 1 tot eind gefascineerd

19 juni 2024
(5/5)
Jasmien Dieltjens

Om kleuters een uur lang te animeren, moet je toch echt wel eens talent hebben!

Ik raad deze animatie aan.


Het was top voor de kindjes.

16 juni 2024
(5/5)
Gwendoline Popieul

Het was top. Kindjes waren allemaal blij !! Tot bij ons volgend feest!

Ik raad deze animatie aan.


Tevreden

15 juni 2024
(4/5)
Guy Colman

Zeer leuke ervaring. Top voor de kids

Ik raad deze animatie aan.


Mr Creezy is heel toegankelijk en vriendelijk

13 juni 2024
(5/5)
Go! Tienerschool Tangram

Onze jonge en soms anderstalige peurters hebben hard gelachen en zich goed vermaakt. Ze waren ook fier om hun balloncreaties te laten zien aan de ouders.

Ik raad deze animatie aan.