Reviews van onze klanten

9,3/10436 reviews

» Lees onze reviews

Goed nieuws Laatste update maart 2022:

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

Reviews van onze klanten

436 reviews

Sorteren op:


Zowel groot als klein hebben er van genoten !

26 september 2022
(5/5)
Jing Bi Wang

Super leuke show. Kinderen werden allemaal bijgetrokken. Zowel jong als oud hebben er vol bewondering naar gekeken en hilarische gelachen. Dank u!

Ik raad deze animatie aan.


Zeer leuk en aangenaam!

24 september 2022
(4/5)
Septemberfeesten Peutie

Zeer vriendelijk persoon en super in animatie! Bedankt!

Ik raad deze animatie aan.


Een meerwaarde voor ons evenement!

20 september 2022
(5/5)
Gemeente Destelbergen

Ik leerde Mr. Creezy kennen als een flexibele en vriendelijke ballonnenclown. De kinderen waren heel enthousiast.

Ik raad deze animatie aan.


de juiste man op de juiste plaats

13 september 2022
(4/5)
Kermiscommissie Waarschoot

ondanks de regen toch een leuke opkomst ,door jouw voorstel om het onder de tenten te doen werd het toch nog knus en gezellig

Ik raad deze animatie aan.


Formidastisch

29 augustus 2022
(5/5)
Kinderopvang Torhout

Heel leuk voor de kinderen Gevarieerde show met goochelen, dansen, ambiance!

Ik raad deze animatie aan.


Super leuke show!

24 augustus 2022
(4/5)
Jeugddienst Hoboken

De kinderen vonden het erg leuk, bedankt voor de fijne samenwerking !

Ik raad deze animatie aan.


Een leuke afwisselende show!

23 augustus 2022
(5/5)
Lien Van De Velde

de kinderen waren heel enthousiast!

Ik raad deze animatie aan.


Top Performance & stralende kinderen

19 augustus 2022
(5/5)
Ignace Van Meenen

De performance van Mr. Creezy was geweldig, alle kinderen gelukkig en stralend en iedereen heeft er heel van genoten..!

Ik raad deze animatie aan.


Boeiend, grappig en geslaagd!

7 augustus 2022
(5/5)
Jolien De Neve

Onze jarige en zijn vriendjes hebben genoten van de verjaardagsshow. Ze hebben geen seconde gemist en hebben enorm moeten lachen. Geboeid en verwonderd bleven ze kijken naar elke truc die werd vertoond. Trots als een gieter gingen ze naar huis met hun unieke balloncreatie. Extra plus: de grote mensen hadden een uurtje rust (als ze zelf niet te nieuwsgierig waren naar de show).

Ik raad deze animatie aan.


Gewoon fantastisch

6 augustus 2022
(5/5)
Tine Vanden Bossche

Ons zoontje is verslaafd aan ballonnen. Hij vond jouw act dan ook fantastisch! Ik denk dat hij jou het liefst vanal meenam naar huis 🤩. Bedankt voor alles!

Ik raad deze animatie aan.