Ballonnenclown

9,6/1090 reviews

» Lees onze reviews
Reviews van onze klanten

90 reviews

Sorteren op:


Het was fantastisch, de kinderen hebben genoten

14 april 2024
(5/5)
Evelien Stockmans

De 4 kinderen hebben heel erg genoten. Heel erg bedankt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ik raad deze animatie aan.


Leuke animatie gebracht door een heel lieve man.

2 april 2024
(4/5)
Gezinsbond Huldenberg

Een vlotte animatie ballonplooien met tal van leuke figuurtjes die de kinderen een blij gezicht toverden! Zeker een meerwaarde aan ons paasontbijt!

Ik raad deze animatie aan.


Geslaagd!

26 februari 2024
(5/5)
Farid Renofast

De kleuters en mijn dochter hebben er super van genoten in het school, dikke merci voor tijd en inzet

Ik raad deze animatie aan.


Tiptop. De kleintjes hebben genoten van elke momen

28 januari 2024
(5/5)
Vzw De Spie

Voor de kleinsten van onze vereniging een heel leuke activiteit. Niet alleen een voorstelling maar ook een beleving. Ik heb alleen maar lachende gezichtjes gezien.

Ik raad deze animatie aan.


Super goed!!

26 oktober 2023
(5/5)
Jeugddienst Damme

Heel veel creaties, verschillende ontwerpen. Super tof voor klein en groot!

Ik raad deze animatie aan.


fantastisch

11 september 2023
(4/5)
Dorpsraad Sterrebeek

zeer goed, aangename kennismaking

Ik raad deze animatie aan.


Dit was super leuk

10 september 2023
(4/5)
Feestcomité Sint-pauwels

Heel leuk Voor herhaling vatbaar

Ik raad deze animatie aan.


Originele top activiteit voor de kinderen

6 september 2023
(5/5)
Vicky Van De Ven

Leuke activiteit voor de kindjes op ons tuinfeest!

Ik raad deze animatie aan.


Een meerwaarde voor de inrichting.

4 september 2023
(5/5)
Feestcomité Oudenaarde Centrum

Positieve reacties van de ouders en tevreden feestcomité, voor herhaling vatbaar. Bedankt om de kinderen van Oudenaarde een leuke namiddag te bezorgen. Secretaris Feestcomité Oudenaarde centrum.

Ik raad deze animatie aan.


Meer animeren

28 augustus 2023
(3/5)
Rani Houbrechts

Ik had meer verwacht dat de kinderen meer geanimeerd zouden worden, met grapjes en grappige trukjes met de ballonnen.

Ik raad deze animatie aan.