Ballonnenclown

9,6/1048 reviews

» Lees onze reviews

Goed nieuws Laatste update op 19 maart 2021:

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

Reviews van onze klanten

48 reviews

Sorteren op:


Hele mooie creaties met ballonnen

13 januari 2020
(5/5)
Gemeente Zulte

Beste, zelf weinig 'gezien' van de animatie, wel heel veel gelukkige kinderen gezien met mooie ballonnen!

Ik raad deze animatie aan.


Superleuke animatie!

11 november 2019
(5/5)
Vuurvreters Brasschaat

Kinderfeest/ sinterklaasfeest op de brandweer, mooi in gang gebracht door mrcreezy. Kindjes kregen maar geen genoeg van de ballonnen en bleven keer op keer terug aanschuiven. De rest van het feest veel plezier met de creaties!

Ik raad deze animatie aan.


Goede Animatie, maar ballonnen snel stuk

26 augustus 2019
(3/5)
Gemeente Stabroek

De animatie was zeer goed, spijtig dat de gemaakte stukken zo snel kapot knalden

Ik raad deze animatie aan.

Reactie van Mr. Creezy:

Beste Martine,

Eerst en vooral dank voor uw eerlijke feedback.

De hittegolf afgelopen periode maakt het inderdaad een stuk moeilijker voor een ballon om zijn "normale levensduur" te hanteren. Als ik echt kon toveren, had ik de temperatuur zeker binnen het normale gehouden. 😉

Onze ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar. Daardoor zijn ze dus iets gevoeliger voor omgevingsfactoren. Het voordeel is wel dat ze bijgevolg niet belastend zijn voor het milieu.

Toch fijn dat de animatie goed bevonden werd. Dat is namelijk hetgeen waarin ik mij probeer te onderscheiden, en mijn streefdoel.

Met vriendelijke groeten,
Kevin Antonis (alias Mr. Creezy)


Voor elk kind een leuk aandenken.

15 juli 2019
(4/5)
Stad Scherpenheuvel-zichem

Een professionele aanpak en elk kind kwam aan de beurt.

Ik raad deze animatie aan.


Kinderen van alle leeftijden waren dolblij

12 mei 2019
(5/5)
Koen Van Eyken

Was perfect op tijd en kinderen van 4 tot 14 jaar waren zeer tevreden.

Ik raad deze animatie aan.


Prachtig

25 april 2019
(4/5)
Mia De Keyser

Wij hebben weer veel blije en gelukkige gezichtjes gezien bij de kinderen en ouders! Van harte bedankt vanwege het bestuur van de gezinsbond Huldenberg!

Ik raad deze animatie aan.


Geweldig!

9 april 2019
(5/5)
Yentl Allleman

Mr creezy is super in omgang met de kids! Het was een onvergetelijk verjaardagsfeest!

Ik raad deze animatie aan.


speelse animatie voor jong en oud

10 oktober 2018
(5/5)
Stad Antwerpen

De kinderen en ook de andere bezoekers van onze infomarkt werden vrolijk van je speelse animatie. Bedankt hiervoor.

Ik raad deze animatie aan.


De kinderen vonden het geweldig

2 oktober 2018
(5/5)
Christophe Ombelet

Bedankt voor alles van het ganse team van GVE Immobilien.

Ik raad deze animatie aan.


Absoluut een topper !

24 september 2018
(5/5)
Johan De Vree

Hartelijk dank voor de lachende gezichtjes! Als ballonclown super voor de kids. Tevens in het algemeen contact (reservering, mailing,...) staat correct en volgens afspraak, waarvoor dank! Vanwege de Personeelsvereniging van Total Antwerpen.

Ik raad deze animatie aan.