Ballonnenclown

9,6/1071 reviews

» Lees onze reviews

Goed nieuws Laatste update maart 2022:

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

Reviews van onze klanten

71 reviews

Sorteren op:


Leuke animatie voor kinderen

21 november 2022
(4/5)
Gemeente Tessenderlo

Fijne ballonnenclown die de kinderen goed entertaint

Ik raad deze animatie aan.


We waren enorm tevreden!

21 november 2022
(5/5)
Odgers Berndtson

De kinderen waren fan van Kevin! Zeker een aanrader.

Ik raad deze animatie aan.


leuke aanvulling voor de kindjes...

29 oktober 2022
(4/5)
Tamara Coppens

aangename hulp bij zoveel kindjes!

Ik raad deze animatie aan.


Het was super!

17 oktober 2022
(5/5)
Dover Fueling Solutions

Het was een superfijne ervaring! De kindjes waren erg enthousiast! De manier waarop Mr. Creezy met de kindjes praatte en er een leuke 'show' van maakte was geweldig.

Ik raad deze animatie aan.


Zeer leuk en aangenaam!

24 september 2022
(4/5)
Septemberfeesten Peutie

Zeer vriendelijk persoon en super in animatie! Bedankt!

Ik raad deze animatie aan.


Een meerwaarde voor ons evenement!

20 september 2022
(5/5)
Gemeente Destelbergen

Ik leerde Mr. Creezy kennen als een flexibele en vriendelijke ballonnenclown. De kinderen waren heel enthousiast.

Ik raad deze animatie aan.


Top Performance & stralende kinderen

19 augustus 2022
(5/5)
Ignace Van Meenen

De performance van Mr. Creezy was geweldig, alle kinderen gelukkig en stralend en iedereen heeft er heel van genoten..!

Ik raad deze animatie aan.


Gewoon fantastisch

6 augustus 2022
(5/5)
Tine Vanden Bossche

Ons zoontje is verslaafd aan ballonnen. Hij vond jouw act dan ook fantastisch! Ik denk dat hij jou het liefst vanal meenam naar huis 🤩. Bedankt voor alles!

Ik raad deze animatie aan.


superleuke kinderanimatie!

1 augustus 2022
(5/5)
Gemeente Boechout

Heel leuke animatie, werkt als een magneet op de kinderen

Ik raad deze animatie aan.


De animatie was dik in orde!

4 juli 2022
(5/5)
Pop-up Zanzibar

Van zodra Mr.Creezy arriveerde in onze bar en de eerste kindjes zagen dat hij leuke figuurtjes kon maken mat ballonnen was er voor de andere kindjes geen houden meer aan en moesten ze ook allemaal een leuk figuurtje hebben natuurlijk. Hij heeft zowel bij de ouders als bij de kinderen een lach op hun gezicht getoverd :)

Ik raad deze animatie aan.