Ballonnenclown

9,6/1062 reviews

» Lees onze reviews

Goed nieuws Laatste update maart 2022:

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

Reviews van onze klanten

62 reviews

Sorteren op:


De animatie was dik in orde!

4 juli 2022
(5/5)
Pop-up Zanzibar

Van zodra Mr.Creezy arriveerde in onze bar en de eerste kindjes zagen dat hij leuke figuurtjes kon maken mat ballonnen was er voor de andere kindjes geen houden meer aan en moesten ze ook allemaal een leuk figuurtje hebben natuurlijk. Hij heeft zowel bij de ouders als bij de kinderen een lach op hun gezicht getoverd :)

Ik raad deze animatie aan.


Super fijne animatie voor de kinderen.

28 juni 2022
(5/5)
Kasteelfeesten Beersel

We hebben alleen maar blije gezichtjes gezien. Dank u wel voor de fijne animatie. Gemeente Beersel.

Ik raad deze animatie aan.


Kinderen waren heel tevreden

27 juni 2022
(5/5)
Jolien Deconinck

Voor ons bedrijfsfeest hadden wij Mr. Creezy ingehuurd voor de ballonnenanimatie en de kinderen waren uiterst tevreden. De aanwezige kon ook heel goed overweg met de kinderen en sprak die ook met plezier aan.

Ik raad deze animatie aan.


Zeer keuke ervaring

24 juni 2022
(5/5)
Sarah Goormans

Wij zijn als kinderopvang zeer tevreden over de gekozen animatie. De kinderen zijn allemaal blij naar huis en met een leuke ballon :). En de ouders vonden het ook heel tof! Alvast bedankt voor u prestatie. Vriendelijke groeten Sarah goormans Villa rijckendael

Ik raad deze animatie aan.


Heel leuke balonnenclown, een echte aanrader!

30 mei 2022
(5/5)
Gemeente Boechout

Heel leuke animatie! De aandacht van de kinderen (en de ouders) was onmiddellijk getrokken en al gauw stonden ze in de rij aan te schuiven om hun ballon te 'bestellen'. Niets dan blije gezichtjes :-)

Ik raad deze animatie aan.


Ballonnen die alle kinderen aan het lachen maken!

4 mei 2022
(5/5)
Lize Werbrouck

Wij huurden de ballonnenclown in op ons babyontbijt. Er waren ongeveer 45 kinderen aanwezig tussen 3 en 12 jaar. Er waren ook kinderen ouder dan 12. Iedereen was enthousiast over de ballonnencreaties en de bijhorende act. De ouders konden profiteren van een ontbijt terwijl de kleinsten konden genieten van het entertainment. Kortom: er was veel bof op. Zowel door de kindjes als door hun ouders als door oudere leeftijdsgroepen aanwezig.

Ik raad deze animatie aan.


Helemaal wat we in gedacht hadden.

22 april 2022
(5/5)
Gemeente Wielsbeke

Mr. Creezy zorgde voor dat extraatje op de buitenspeeldag. Muziek, humor en ballonplooien een perfecte combinatie. Alle kinderen waren zeer tevreden.

Ik raad deze animatie aan.


Goede animator die de kindjes kan entertainen

9 april 2022
(4/5)
Nicole

We hebben enorm genoten vzn de show. Animeert zowel jong en oud.

Ik raad deze animatie aan.


Het was geweldig !

28 maart 2022
(5/5)
Eddie Dewit

Het was inderdaad geweldig, zowel de animatie als die blije, lachende en enthousiaste kindjes.

Ik raad deze animatie aan.


Super enthousiaste man dieveelhartjesveroveren kan

27 maart 2022
(5/5)
Katholieke Hogeschool Vives

Je was een zeer grote aanwinst voor ons event! Heel veel kinderen waren heel blij met jouw komst! Super bedankt voor de leuke animatie!

Ik raad deze animatie aan.