Communiefeesten aan huis

9,4/1056 reviews

» Lees onze reviews

Goed nieuws Laatste update op 15 april 2021:

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

Reviews van onze klanten

56 reviews

Sorteren op:


Geweldig!

21 november 2021
(5/5)
Isabelle Hanssens

De ´kinderen waren mee vanaf de eerste minuut, het was gewoon super! Ook het doosje om zelf te oefenen is heel leuk

Ik raad deze animatie aan.


Fantastisch!

18 oktober 2021
(5/5)
Connie Van Ballaert

Het was heel fantastisch. Beter dan verwacht! Zelfs de volwassenen hebben er nadien nog over gehad.

Ik raad deze animatie aan.


Topentertainment

11 oktober 2021
(5/5)
Ruth Verstyn

De kindjes hbn 1 voor 1 geboeid geluisterd, gelachen en verwonderd gestaard naar MR. CREEZY! Hartelijk dank voor het magische feestje!

Ik raad deze animatie aan.


Het was een sucses

4 oktober 2021
(5/5)
Filip Naeyaert

Alles zoals afgesproken Kindjes hebben de tijd van hun leven gehad

Ik raad deze animatie aan.


Hele leuke show!

4 oktober 2021
(5/5)
Nele Mentens

De kinderen en volwassenen hebben ervsn genoten.

Ik raad deze animatie aan.


Gelukkige kinderen, gelukkige ouders!

2 oktober 2021
(5/5)
Dominique Heirman

Top animatie! We zijn heel tevreden, onze zoon was helemaal in de ban en wij zullen hier zeker nog gebruik van maken.

Ik raad deze animatie aan.


Leuk voor groot en klein

27 september 2021
(4/5)
Leentje Gaublomme

Bedankt voor de professionele animatie, kids van 1 tem 11 jaar waren allen gefascineerd door de show!

Ik raad deze animatie aan.


Eerste communie

26 september 2021
(5/5)
Katrien Verbruggen

Kinderen hebben genoten ❤️ Ze hebben super gelachen en deden vrolijk en verwonderd mee !

Ik raad deze animatie aan.


De glimlach op de kindjes hun gezicht was schitter

8 september 2021
(5/5)
Cindy Van Cauwenberge

Ondanks de zware regenbui toverde Mister Creezy een glimlach op de kindjes hun gezichtjes Schitterend!!!!

Ik raad deze animatie aan.


Heel goed gedaan!

18 augustus 2021
(5/5)
Veerle Van Wanzeele

De kinderen vonden het super! Professionele aanpak!

Ik raad deze animatie aan.