Communiefeesten aan huis

9,2/1070 reviews

» Lees onze reviews

Goed nieuws Laatste update maart 2022:

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

Reviews van onze klanten

70 reviews

Sorteren op:


professioneel en op kindermaat

25 oktober 2022
(5/5)
Tine D Hondt

Hele leuke en professionele goochelaar. Met een vleugje humor en aangepast en de leeftijd van de kinderen. We hebben daar allemaal van genoten

Ik raad deze animatie aan.


Zowel groot als klein hebben er van genoten !

26 september 2022
(5/5)
Jing Bi Wang

Super leuke show. Kinderen werden allemaal bijgetrokken. Zowel jong als oud hebben er vol bewondering naar gekeken en hilarische gelachen. Dank u!

Ik raad deze animatie aan.


Veel plezier beleefd, veel variatie, top!

9 juli 2022
(4/5)
Rebecca Becaus

Kindjes hebben zich goed geamuseerd en veel gelachen. Leuke mopjes en correcte service. Vr herhaling vatbaar :)

Ik raad deze animatie aan.


Heel leuke show

20 juni 2022
(5/5)
Joke Dartois

Heel leuke show, mooie goocheltrucs, leuke interactie met de kinderen, en waaaw zo’n leuke ballonfiguurtjes 🤩. Vlot gebracht 👌🏻

Ik raad deze animatie aan.


Super, kindvriendelijke animatie!

28 mei 2022
(5/5)
Mia De Keyser

Zeer geslaagde animatie! De kinderen (en volwassenen) waren geboeid en deden goed mee met de voorstelling. De communicant Arthur was zeer opgetogen met zijn goocheldoosje en heeft in de namiddag de genodigden verder geëntertaind8 :)

Ik raad deze animatie aan.


Zeer tevreden

27 mei 2022
(5/5)
Gerd Van Thielen

Op het communiefeest van onze kleinzoon kwam Mr. Creezy optreden. De leuke show was vooral heel interactief. Onze kinderen hebben echt van de show genoten en waren helemaal mee. Voor herhaling vatbaar!

Ik raad deze animatie aan.


Een fantastisch leuke

27 mei 2022
(4/5)
Muriel Vande Walle

Ik raad deze animatie aan.


Leren met volwassenen omgaan!

24 mei 2022
(1/5)
Priscilla Temmerier

Ik ben ontevreden, je kan goed met kinderen omgaan wat gelukkig het belangrijkste is. Aan iedereen een kaartje geven als reclame op een privé feest moet je vragen of dat oké is aan de gastvrouw. Los daarvan er was een ballon gesprongen van de gastvrouw haar kindje, daar op reageren dat het kindje terug in de rij mag gaan staan niet oké. Geen 1 extra ballon terwijl ik meer kinderen had opgeven dan er waren dus je zou toch dan wel marge hebben zou je denken. Reken het desnoods aan, want extra zaken verkopen voor je boeking kan je wel goed in je mails voorafgaand. Ik zou je alles behalve aanraden zelf afraden aan mijn vrienden, aan andere feestzalen ik ben echt ontevreden! Op het einde van het feest ook gewoon ik ben klaar dag.. Misschien eens op een volwassenen manier naar de gastvrouw gaan.

Ik raad deze animatie af.

Reactie van Mr. Creezy:

Beste Priscilla,

Eerst en vooral dank voor uw eerlijke feedback. Jammer om zo'n lage score te krijgen, terwijl de kinderen van begin tot eind gelachen hebben.

Graag licht ik mijn werkwijze toe ivm de zaken waarop u de beoordeling heeft gebaseerd. Ik hoop u zo beter te laten begrijpen waarom ik bepaalde keuzes maak:

1) Er waren die avond meerdere personen die aan mij een visitekaartje kwamen vragen. Het lijkt mij persoonlijk onbeleefd en ongepast indien ik dit zou weigeren te geven. Het is ook deels mijn taak om uw eigen gasten zo goed mogelijk te verzorgen, en te respecteren. Verder is marketing simpelweg onderdeel van iedere onderneming. Indien u bijvoorbeeld een elektricien nodig heeft, mag u ook niet verwachten dat deze met een voertuig zonder reclame toekomt...

2) Verder begrijp ik dat het niet leuk is dat een kindje opnieuw in de wachtrij moet staan wanneer zijn/haar ballonfiguur ontploft, zeker niet wanneer dit uw eigen kind is. Stel echter volgend standpunt voor: uw kind staat bijvoorbeeld achteraan in de wachtrij, maar moet blijven wachten omdat er steeds kinderen opnieuw "voorsteken" (omdat hun ballonfiguur ontploft is), dan is dat voor uw kind ook geen plezier.

Het direct repareren van een ballonfiguur (zonder de wachtrij te doorlopen) werkt zelfs psychologisch averechts naar kinderen toe: het stimuleert een ongezond denkpatroon bij kinderen dat ze alles kunnen doen met een ballon, omdat ze - bij het ontploffen hiervan - toch de wachtrij zouden mogen negeren, en direct een nieuwe ballonfiguur krijgen. U zal wel begrijpen dat dit uiteindelijk echt niet werkbaar is wanneer er meerdere kinderen continue een nieuwe ballonfiguur komen vragen.

Mijn manier van werken is gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring. Ik heb al veel meegemaakt, en het is (in mijn ogen) echt het eerlijkste dat - bij een kapot gesprongen ballon - een kindje opnieuw in de wachtrij moet gaan staan. Niemand wacht graag, maar "voorsteken" vind ik oneerlijk. Tot slot is het mijn plicht om alle kinderen evenwaardig te behandelen, en het goede voorbeeld te geven.

PS: Ivm het aantal kinderen VS aantal ballonfiguren: ik pas mijn ballonfiguren qua grootte steeds aan het aantal aanwezige kinderen aan. Ik heb ter plaatse (zoals afgesproken) een uur gewerkt, en de kinderen hebben grotere ballonfiguren gekregen dan wanneer het aantal kinderen dubbel zo hoog had gelegen. Iedereen 3 kleine hondjes geven, was zeker een optie. Maar of de kinderen dat leuker hadden gevonden dan de grotere ballonfiguren? Ik heb daar eerlijk gezegd mijn twijfels over.

Met vriendelijke groeten,
Kevin Antonis (Mr. Creezy).


Geslaagd

16 mei 2022
(4/5)
Hanneke Mateusen

Kevin was op tijd aanwezig. Begon meteen met de show. Kindjes (8,8,10) hebben goed gelachen en waren mee met de “magie”. Acts werden aangepast aan de verschillende leeftijden zodat er voor ieder wat wils was. De gasten vonden het fijn dat ze een cadeautje kregen en het “feestvarken” was ook blij met de goocheldoos. Zeker een aanrader!

Ik raad deze animatie aan.


Het was een super, tof fantastisch feestje

16 mei 2022
(5/5)
Ine Geerts

Het was leuk om naar te kijken. Zowel klein als groot hebben er van genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ik raad deze animatie aan.