Communiefeesten aan huis

9,3/1044 reviews

» Lees onze reviews

Goed nieuws Laatste update op 19 maart 2021:

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

Reviews van onze klanten

44 reviews

Sorteren op:


De kids gierden het uit vanaf de 1e minuut.

20 oktober 2020
(4/5)
Laya Vercauteren

Wij hebben zelf niet veel van de show gezien, maar onze kinderen zouden jouw show direct verkiezen boven een springkasteel. Dat zegt genoeg denk ik!

Ik raad deze animatie aan.


Zeer leuke show

11 oktober 2020
(4/5)
Timo

het was een zeer leuke show. De kinderen hebben ervan genoten!

Ik raad deze animatie aan.


Leuke animatie voor eerste communiefeest

8 oktober 2020
(4/5)
Kristien Clerinx

Jong en oud waren erg onder de indruk van de goochelshow! Alle kids van 5 tot 14 jaar waren heel enthousiast. Voor ons had de show zelf wat langer mogen zijn, en waren de ballonnen niet nodig. Maar de kids waren blij met het geheel. Een aanrader dus...

Ik raad deze animatie aan.


Kids waren gefacineerd van begin tot einde

5 oktober 2020
(5/5)
Bart Meurs

Mr. Creezy had probleemloos de aandacht van jong en oud, leuke show. Aanrader !!!

Ik raad deze animatie aan.


Top. Was zeer leuk. Kinderen hebben goed gelachen.

4 oktober 2020
(5/5)
Adri Smolderen

Voor het volgende feest zal ik je zeker nog eens boeken.

Ik raad deze animatie aan.


Super leuk voor de kids!

3 oktober 2020
(5/5)
Elien Kindt

De kids vonden het super! Ze waren heel aandachtig!

Ik raad deze animatie aan.


Super show voor de kinderen

20 september 2020
(5/5)
Stefanie De Pestel

Zeer professionele en correcte manier van werken met Mr creezy. De kinderen bleven geboeid en werden volledig betrokken bij de show. Ze waren heel enthousiast !

Ik raad deze animatie aan.


Een plezante voorstelling voor jong en oud!

25 juli 2019
(4/5)
Kristof Vermeersch

Ik vond het fantastisch dat hij de kinderen alsook de volwassenen volledig meehad! De kinderen deden actief mee en vonden het zeer plezant. Stipt op tijd Ballonnen plooien had ik graag nog wat meer figuurtjes gezien hebben. Bvb pinguin.

Ik raad deze animatie aan.


Super clown! 👌

27 juni 2019
(5/5)
Joke Lippens

Iemand die zijn werk super goed doet als clown! En een goed gevoel heeft aan de kinderen. Iedereen was super tevreden! Het was toppie 👌👌👌

Ik raad deze animatie aan.


Een aanrader!

1 juni 2019
(5/5)
Sybilla Spiessens

Alle kinderen vonden de goochelshow echt super! Ook aangepast aan het publiek wat bij ons niet zo evident was. Bedankt voor de leuke animatie.

Ik raad deze animatie aan.