Communiefeesten aan huis

9,2/1067 reviews

» Lees onze reviews

Goed nieuws Laatste update maart 2022:

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

Reviews van onze klanten

67 reviews

Sorteren op:


Heel leuke show

20 juni 2022
(5/5)
Joke Dartois

Heel leuke show, mooie goocheltrucs, leuke interactie met de kinderen, en waaaw zo’n leuke ballonfiguurtjes 🤩. Vlot gebracht 👌🏻

Ik raad deze animatie aan.


Super, kindvriendelijke animatie!

28 mei 2022
(5/5)
Mia De Keyser

Zeer geslaagde animatie! De kinderen (en volwassenen) waren geboeid en deden goed mee met de voorstelling. De communicant Arthur was zeer opgetogen met zijn goocheldoosje en heeft in de namiddag de genodigden verder geëntertaind8 :)

Ik raad deze animatie aan.


Zeer tevreden

27 mei 2022
(5/5)
Gerd Van Thielen

Op het communiefeest van onze kleinzoon kwam Mr. Creezy optreden. De leuke show was vooral heel interactief. Onze kinderen hebben echt van de show genoten en waren helemaal mee. Voor herhaling vatbaar!

Ik raad deze animatie aan.


Een fantastisch leuke

27 mei 2022
(4/5)
Muriel Vande Walle

Ik raad deze animatie aan.


Leren met volwassenen omgaan!

24 mei 2022
(1/5)
Priscilla Temmerier

Ik ben ontevreden, je kan goed met kinderen omgaan wat gelukkig het belangrijkste is. Aan iedereen een kaartje geven als reclame op een privé feest moet je vragen of dat oké is aan de gastvrouw. Los daarvan er was een ballon gesprongen van de gastvrouw haar kindje, daar op reageren dat het kindje terug in de rij mag gaan staan niet oké, nadat ze al mooi heeft gewacht in de rij. Geen 1 extra ballon terwijl ik meer kinderen had opgeven dan er waren dus je zou toch dan wel marge hebben zou je denken. Reken het desnoods aan, want extra zaken verkopen voor je boeking kan je wel goed in je mails voorafgaand. Ik zou je alles behalve aanraden zelf afraden aan mijn vrienden, aan andere feestzalen ik ben echt ontevreden! Op het einde van het feest ook gewoon ik ben klaar dag.. Misschien eens op een volwassenen manier naar de gastvrouw gaan.

Ik raad deze animatie af.


Geslaagd

16 mei 2022
(4/5)
Hanneke Mateusen

Kevin was op tijd aanwezig. Begon meteen met de show. Kindjes (8,8,10) hebben goed gelachen en waren mee met de “magie”. Acts werden aangepast aan de verschillende leeftijden zodat er voor ieder wat wils was. De gasten vonden het fijn dat ze een cadeautje kregen en het “feestvarken” was ook blij met de goocheldoos. Zeker een aanrader!

Ik raad deze animatie aan.


Het was een super, tof fantastisch feestje

16 mei 2022
(5/5)
Ine Geerts

Het was leuk om naar te kijken. Zowel klein als groot hebben er van genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ik raad deze animatie aan.


Leuke show

16 mei 2022
(4/5)
Liesbet Vanackere

Kinderen vonden het heel leuk! Zeker aan te raden. Ideaal op een feest om de kindjes te entertainen wanneer de mama's en papa's nog aan het eten zijn ;-).

Ik raad deze animatie aan.


Fantastisch

15 mei 2022
(5/5)
Kelly Colman

Mr creezy was er op het lentefeest van mijn dochtertje. De kindjes hebben zo hard genoten! Een echte aanrader

Ik raad deze animatie aan.


Het was super goe

8 mei 2022
(4/5)
Debby Vervoort

Vriendelijke man en de kids hebben hun geamuseerd Merci hier voor

Ik raad deze animatie aan.