Kinderfeestjes aan huis

9,4/10137 reviews

» Lees onze reviews

Goed nieuws Laatste update op 15 april 2021:

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

Reviews van onze klanten

137 reviews

Sorteren op:


Uurtje leuk amusement voor de kleintjes

20 juni 2021
(5/5)
Henk Korteweg

Op tijd, alles volgens afspraak. Kindjes uurtje goed vermaakt.

Ik raad deze animatie aan.


Zeker een meerwaarde voor een kinderfeest

20 juni 2021
(5/5)
Gilles Van Hemel

De kindjes waren een uur lang aan het lachen en aandachtig aan het luisteren en kijken.

Ik raad deze animatie aan.


Uitstekende show, goed aangepast aan het publiek.

12 oktober 2020
(5/5)
Koen Schrooten

Enige opmerking: tijdens het maken van de ballondieren verloren de kinderen hun interesse.

Ik raad deze animatie aan.


Heel leuke show

1 september 2020
(4/5)
Joke De Buck

Kinderen hadden de leeftijd van 2-8 jaar en ze vonden allemaal de show heel leuk. We waren het meeste fan van het eerste deel, de goocheltrucs. Mr Creezy is ook heel lief en aangenaam. Voor herhaling vatbaar!

Ik raad deze animatie aan.


een el lach op de kindjes hun gezicht

7 juli 2020
(5/5)
Laurence

Ik raad deze animatie aan.


Ontwapenend

6 juli 2020
(4/5)
Sandra Defrenne

Leuke sfeer, kindjes volledig mee en superblij, maar niezen en overdreven blazen eruit laten: kinderen vinden dit niet meer leuk sinds de corona En ouders ook niet

Ik raad deze animatie aan.


Leuke kinderanimatie voor tijdens verjaardagsfeest

5 maart 2020
(5/5)
Ann Defijn

Mr Creezy kwam gisteren het verjaardagsfeest van onze 6-jarige opvrolijken en alle aanwezige kindjes hebben van zijn goochelshow genoten! Wat werd er gelachen! Op het einde kregen alle kindjes een zelf gekozen ballonfiguur gevouwen als leuk aandenken. Mr Creezy liet ook een aantal figuren achter voor het geval er ballonnen kapot zouden gaan. Er was/waren steeds vriendelijke communicatie en duidelijke afspraken. Ik zou Mr Creezy zeker aanbevelen als u op zoek bent naar kinderanimatie voor uw verjaardagsfeest!

Ik raad deze animatie aan.


Super, gewoon geweldig!!!

22 februari 2020
(5/5)
Chris

Wij hebben een reuze namiddag gehad, met speciale gast: mr Creezy!!!! Een echte aanrader !!!!

Ik raad deze animatie aan.


Superleuk en enorm gieren

19 februari 2020
(5/5)
Ivan Gijsbregts

Kinderen genoten ervan ... was een leuke verrassing en Mr Creezy heeft ze tot het einde geboeid. De jarige werd extra in de picture gezet. En broer wil nu ook een tover clown op zijn feest :-)

Ik raad deze animatie aan.


Hoogtepunt van het feest!

13 februari 2020
(5/5)
Gitte Vanderheyden

De komst van Mr. Creezy was top. De groep kleutertjes hing een uur lang aan zijn lippen en gingen helemaal op in het verhaal en de goocheltrucs. De jarige voelde zich ook helemaal speciaal, omdat hij mocht assisteren. Bedankt voor het top-moment op het verjaardagsfeestje van onze zoon!

Ik raad deze animatie aan.