Kinderfeestjes aan huis

9,4/10208 reviews

» Lees onze reviews
Reviews van onze klanten

208 reviews

Sorteren op:


Kinderen waren van minuut 1 tot eind gefascineerd

19 juni 2024
(5/5)
Jasmien Dieltjens

Om kleuters een uur lang te animeren, moet je toch echt wel eens talent hebben!

Ik raad deze animatie aan.


Het was top voor de kindjes.

16 juni 2024
(5/5)
Gwendoline Popieul

Het was top. Kindjes waren allemaal blij !! Tot bij ons volgend feest!

Ik raad deze animatie aan.


Het was gewoon geweldig!

19 mei 2024
(5/5)
Catherine Matthys

Wij hadden een verjaardagsfeestje voor ons zoontje van 5 jaar. Zowel de kindjes als onze ouders vonden het een hele leuke voorstelling. Niemand heeft zich nog maar een second verveeld. Het waren grappige goocheltrucs en op het einde werden de kindjes verwend met een zelf gekozen ballon. Iedereen vond het heel grappig en leuk. Wij kunnen dan ook MrCreezy enkel aanraden en verwachten zeker naar de toekomst toe opnieuw MrCreezy te contacteren voor een leuk uurtje entertainment! Ons 2de zoontje vroeg ook al naar zijn bezoek als hij zou verjaren! :-D Het was echt top! Nogmaals bedankt!

Ik raad deze animatie aan.


Ik vond het enorm aangenaam

20 januari 2024
(5/5)
Annemie Jacobs

De kinderen hebben genoten en gelachen! Super fijne animatie, succes gegarandeerd!

Ik raad deze animatie aan.


Veel lachende en enthousiaste kinderen !

16 januari 2024
(4/5)
Elyne Beernaert

Voor de leeftijd van 5-7 jaar is dit een geweldige animatie. De kinderen vonden het grappig, waren onder de indruk van de show en hebben zich uitstekend geamuseerd !

Ik raad deze animatie aan.


Als een kers op de taart

17 december 2023
(5/5)
Stephanie Becco

De show vond plaats in het kader van de verjaardag van mijn 5-jarige en zijn vriendjes. Mr Creezy had ze direct allemaal mee in zijn wereld. De show is goed opgebouwd, het taalgebruik is perfect aangepast aan het publiek. De kindjes moesten zo hard lachen, het was puur plezier om het mee te maken. Ik raad Mr Creezy zeker aan!

Ik raad deze animatie aan.


Top extra voor verjaardag

16 december 2023
(5/5)
Florencia Carbone

Verjaardag van 5 jaar oud. Perfect voor de leeftijd. Grappig en de kinderen vonden het geweldig! zeker voor herhaling vaatbaar!

Ik raad deze animatie aan.


Top animatie

13 december 2023
(5/5)
Astrid Vanhoof

Mr creezy is ideaal voor een kinderfeestje tot een fantastische ervaring te brengen! De kinderen hebben er enorm van genoten.

Ik raad deze animatie aan.


Kinderen vonden het super leuk

21 november 2023
(5/5)
Dorien Van Malderen

We hebben ervan genoten en zeker omdat de kindjes het zo leuk vonden en ervan genoten zeker een aanrader voor iedereen Mvg

Ik raad deze animatie aan.


Grappig en leuk

18 november 2023
(4/5)
Caroline De Smet

De jarige vond het grappig en heel leuk! Zelf had ik iets meer speciale trucs verwacht voor 8 jarigen. Fijne entertaining

Ik raad deze animatie aan.