Kinderfeestjes aan huis

9,4/10162 reviews

» Lees onze reviews

Goed nieuws Laatste update op 15 april 2021:

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

Reviews van onze klanten

162 reviews

Sorteren op:


Super ❣️

30 december 2021
(5/5)
Frédine Crauwels

Maakt het kinderfeestje geheel - de kinderen blijven daarna erover hebben. Ook leuk om mee te volgen als volwassenen (brengt het kind in ons terug) Het is de kost echt waard!

Ik raad deze animatie aan.


Fantastisch

23 november 2021
(5/5)
Elke Wouters

Kinderen waren onmiddelijk mee vanaf de eerste seconde tot de laatste. En vond het zelf als volwassenen ook nog zeer amusant.

Ik raad deze animatie aan.


De kinderen hebben zich enorm geamuseerd.

21 november 2021
(4/5)
Christophe Lebrun

Snelle reactie op mail, duidelijke en correcte afspraken, iemand die dit doet met hart en ziel.

Ik raad deze animatie aan.


De 6- jarigen hebben goed gelachen

21 november 2021
(5/5)
Anneke Hens

De kinderen waren zeer tevreden.

Ik raad deze animatie aan.


De kindjes hebben van de show genoten!

27 oktober 2021
(5/5)
Rebecca Raspoet

Vlotte en toffe samenwerking, zelfs last minute ( door ons). Onze kindjes en de uitgenodigde kindjes vonden het superdag!

Ik raad deze animatie aan.


Perfecte animatie met een heel leuk animator

25 oktober 2021
(5/5)
Anthony Tonla

Kinderen hebben ervan genoten, gelachen, en mee gespeeld. Mr. creezy is heel vriendelijk, en kan omgaan met kinderen.

Ik raad deze animatie aan.


De kinderen hebben er van genoten

18 oktober 2021
(4/5)
Marleen De Dapper

De kinderen hebben er van genoten en hadden dan keuzestress voor de ballonnen.

Ik raad deze animatie aan.


Top top

16 oktober 2021
(4/5)
Niels Vincke

Kinderen hebben super tijd gehad en zijn nog uren blijven doorlachen en praten over de show

Ik raad deze animatie aan.


De kinderen vonden het héél leuk

11 oktober 2021
(5/5)
Yasmine Maes

Alles was tip top in orde zoals afgesproken, leuke voorstelling en de kinderen vonden het allemaal tof, is zeker een aanrader.

Ik raad deze animatie aan.


Missie is geslaagd, gelukkige kindjes

2 oktober 2021
(5/5)
Julie Stuyven

Duidelijke afspraken, oog voor elk kindje. Zeker een meerwaarde op ons feestje! Kindjes hebben goed gelachen en daar draait het uiteindelijk om

Ik raad deze animatie aan.