Kinderfeestjes aan huis

9,4/10151 reviews

» Lees onze reviews

Goed nieuws Laatste update op 15 april 2021:

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

Reviews van onze klanten

151 reviews

Sorteren op:


Professionele aanpak!

22 augustus 2021
(5/5)
Tania Portier

Heel blij u te leren kennen! U laat zowel kinderen als volwassenen lachen

Ik raad deze animatie aan.


Super animatie voor de kids

16 augustus 2021
(5/5)
Stephanie Buysschaert

Mijn dochter en haar vriendjes vonden het fantastisch. Na amper 2-3 minuten hoorden we de kids al schaterlachen en wisten we dat het goed zat. Ook de ouders die meegevolgd hebben vonden het top. Bedankt voor de animatie!!

Ik raad deze animatie aan.


Fantastisch!!!

7 augustus 2021
(5/5)
Farah Duschek

De kinderen vonden het geweldig 👍🤩 ook ons meisje die jarig was vond het fantastisch! Dank je wel voor de show. Zeker een aanrader!!!

Ik raad deze animatie aan.


Briliant!

1 augustus 2021
(5/5)
Sarah Broeckx

Super gebracht, kinderen waren vol lof en onder de indruk en zeer leuk interactief!

Ik raad deze animatie aan.


Zeer grappige entertainement

1 augustus 2021
(4/5)
Griet Decloedt

Er werd zeer veel gelachen en enthousiast meegeleefd op het verjaardagsfeestje van onze 7 jarige zoon !

Ik raad deze animatie aan.


Een supertoffe show waar de kinderen van genieten

26 juli 2021
(5/5)
Dorothée Vermeiren

Een hele goede ervaring. Vlotte afspraken gemaakt, goed op tijd aanwezig en de kinderen vonden het super. Ze hebben gelachen en genoten van de ballonen.

Ik raad deze animatie aan.


Animatie op maat van de kinderen

24 juli 2021
(4/5)
Tania Ruymbeek

5jarige kinderen hebben er van genoten. Het was lachen met verbazende gezichtjes door elkaar. De ballonnen waren een meerwaarde.

Ik raad deze animatie aan.


Zeker een aanrader

22 juli 2021
(5/5)
Ellen Jacobs

Beste Mr Creezy, Wij kunnen je zeker aanbevelen bij andere feestjes! De kinders hebben zelf thuis ook nog toverkunstjes geprobeerd en de vormenballonnen zijn besteld ;-) Wij zien je volgend jaar graag terug bij ons volgend communiefeestje.

Ik raad deze animatie aan.


Uurtje leuk amusement voor de kleintjes

21 juli 2021
(5/5)
Henk Korteweg

Op tijd, alles volgens afspraak. Kindjes uurtje goed vermaakt.

Ik raad deze animatie aan.


Leuke middag voor de kinderen

21 juli 2021
(5/5)
Nathalie Van Oosterzee

Veel humor en de kinderen waren onmiddellijk mee

Ik raad deze animatie aan.