Kinderfeestjes aan huis

9,4/10174 reviews

» Lees onze reviews

Goed nieuws Laatste update maart 2022:

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

Reviews van onze klanten

174 reviews

Sorteren op:


Grappig, ontroerend, voor jong en iets minder jong

19 juni 2022
(5/5)
Sibrien Van Landuyt

Beste Mr Creezy, Het was af, je was een inspirerend rustpunt, van harte dank voor de moeite en de hele fijne ervaring, wij vergeten dit niet😄

Ik raad deze animatie aan.


Fantastisch!

25 mei 2022
(5/5)
Katrien Dams

De kinderen hebben een geweldige namiddag gehad! Mr. Creezy heeft een aanstekelijk enthousiamse van begin tot einde en weet de kinderen te boeien. De kinderen worden op een leuke manier betrokken bij de goocheltrucs en gaan helemaal op in het ‘spel’ dankzij Mr. Creezy. Er is een leuke afwisseling tussen goochelen en ballonen plooien. Daarnaast is de communicatie met Mr. Creezy zeer vlot en duidelijk. Wij kunnen Mr. Creezy alleen maar aanraden!

Ik raad deze animatie aan.


Heel leuk

11 mei 2022
(5/5)
Kim Hermans

De animatie was heel leuk en goed bedacht voor een groep meisjes van 11 jaar. Ze hebben kunnen lachen en goed kunnen nadenken over de goocheltrucs. Dit gaan we nog eens doen

Ik raad deze animatie aan.


Een gekke meenemende hilarische show

3 mei 2022
(5/5)
Annelies Herman

De kids kon je meters ver horen gieren van het lachen! Deze animatie heeft ons feest tot een hoogtepunt gebracht voor de kids. In hun woorden: best feestje ever!

Ik raad deze animatie aan.


Uitstekend

13 april 2022
(5/5)
Peter Reynders

Kinderen hebben er van genoten. Het feit dat ze geknutselde ballonfiguurtjes kregen was de max.

Ik raad deze animatie aan.


Dolle pret voor de kinderen.

9 april 2022
(5/5)
Livy Willemsen

Mr. Creezy kwam langs op het verjaardagsfeestje van onze vijfjarige zoon. Alle kinderen waren onmiddellijk mee betrokken in de show en vonden het geweldig. Voor volwassenen ook fijn om te zien hoe de kleintjes zich amuseren. Elk kindje kreeg op het einde een zelf gekozen ballonfiguur, dit maakte het helemaal af. Een aanrader!

Ik raad deze animatie aan.


Fantastisch!!!

4 april 2022
(5/5)
Sandra De Grave

Voor de 2 x waren de kinderen heeeellll enthousiast!

Ik raad deze animatie aan.


Een absolute meerwaarde aan het feest

30 maart 2022
(5/5)
Jurgen Hautekeete

Super aangenaam, een absolute topper. Kinderen genoten en zelfs de volwassenen zijn na de show nog zitten nadenken over de trucs. Dus super

Ik raad deze animatie aan.


een sterk georkestreerde, geëntertainde show

28 maart 2022
(5/5)
Ronald De Pauw

een sterk georkestreerde show die de aandacht van de kinderen wist vast te houden tot het einde. Leuk, tof, met respect voor de huidige C19 maatregelen. Respect

Ik raad deze animatie aan.


Leuke animatie met veel gelach

20 maart 2022
(4/5)
Severina Shopova

Fijne show Kindjes blij Vlotte booking

Ik raad deze animatie aan.