Kinderfeestjes aan huis

9,4/10179 reviews

» Lees onze reviews

Goed nieuws Laatste update maart 2022:

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

Reviews van onze klanten

179 reviews

Sorteren op:


Super 😀

10 november 2022
(5/5)
Werner Van Den Eynde

Het was een leuke, geslaagde animatie! 11 onstuimige kids(6j) waren opeens rustig en geboeid aan het kijken naar Mr Creezy. En gelachen dat ze hebben! Daarna allen dolenthousiast naar huis met hun ballonfiguur. Zeker een aanrader! Topnamiddag!

Ik raad deze animatie aan.


De kinderen waren enorm enthousiast!

7 november 2022
(5/5)
Pieter De Moor

Kers op de taart op het verjaardagsfeestje van onze kinderen!

Ik raad deze animatie aan.


Super leuk intermezzo voor een feestje!

31 oktober 2022
(5/5)
Sofie Van De Velde

Heel leuk en grappig optreden. Een echte meerwaarde voor elk feestje om er voor de kids iets unieks van te maken. Ik heb alvast gescoord en kreeg complimenten als ‘dit was het leukste feestje ooooooit’.

Ik raad deze animatie aan.


Een leuke afwisselende show!

23 augustus 2022
(5/5)
Lien Van De Velde

de kinderen waren heel enthousiast!

Ik raad deze animatie aan.


Boeiend, grappig en geslaagd!

7 augustus 2022
(5/5)
Jolien De Neve

Onze jarige en zijn vriendjes hebben genoten van de verjaardagsshow. Ze hebben geen seconde gemist en hebben enorm moeten lachen. Geboeid en verwonderd bleven ze kijken naar elke truc die werd vertoond. Trots als een gieter gingen ze naar huis met hun unieke balloncreatie. Extra plus: de grote mensen hadden een uurtje rust (als ze zelf niet te nieuwsgierig waren naar de show).

Ik raad deze animatie aan.


Grappig, ontroerend, voor jong en iets minder jong

19 juni 2022
(5/5)
Sibrien Van Landuyt

Beste Mr Creezy, Het was af, je was een inspirerend rustpunt, van harte dank voor de moeite en de hele fijne ervaring, wij vergeten dit niet😄

Ik raad deze animatie aan.


Fantastisch!

25 mei 2022
(5/5)
Katrien Dams

De kinderen hebben een geweldige namiddag gehad! Mr. Creezy heeft een aanstekelijk enthousiamse van begin tot einde en weet de kinderen te boeien. De kinderen worden op een leuke manier betrokken bij de goocheltrucs en gaan helemaal op in het ‘spel’ dankzij Mr. Creezy. Er is een leuke afwisseling tussen goochelen en ballonen plooien. Daarnaast is de communicatie met Mr. Creezy zeer vlot en duidelijk. Wij kunnen Mr. Creezy alleen maar aanraden!

Ik raad deze animatie aan.


Heel leuk

11 mei 2022
(5/5)
Kim Hermans

De animatie was heel leuk en goed bedacht voor een groep meisjes van 11 jaar. Ze hebben kunnen lachen en goed kunnen nadenken over de goocheltrucs. Dit gaan we nog eens doen

Ik raad deze animatie aan.


Een gekke meenemende hilarische show

3 mei 2022
(5/5)
Annelies Herman

De kids kon je meters ver horen gieren van het lachen! Deze animatie heeft ons feest tot een hoogtepunt gebracht voor de kids. In hun woorden: best feestje ever!

Ik raad deze animatie aan.


Uitstekend

13 april 2022
(5/5)
Peter Reynders

Kinderen hebben er van genoten. Het feit dat ze geknutselde ballonfiguurtjes kregen was de max.

Ik raad deze animatie aan.