Kindershow

8,9/1048 reviews

» Lees onze reviews

Goed nieuws Laatste update maart 2022:

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

Reviews van onze klanten

48 reviews

Sorteren op:


super fijn voor de kids zelfs de kleinste +- 1j

28 juni 2022
(4/5)
Notariaat Nouwkens

Super leuke animatie voor de kids, ook voor ieder wat wils. Wij hebben 30min show + 30 min ballonen en was een perfecte combinatie. Zouden zo nog eens boeken

Ik raad deze animatie aan.


De kinderen waren enthousiast.

27 juni 2022
(3/5)
Zonnekesschool Hemiksem

Er heerste een fijne sfeer op ons schoolfeest. Het was fijn om te zien dat er veel kinderen met een glimlach naar jouw show aan het kijken waren.

Ik raad deze animatie aan.


Geweldige ervaring voor onze kinderen!! DANKJEWEL!

16 mei 2022
(5/5)
Basisschool T Kofschip

We hebben een heel erg goede ervaring achter de rug, Kevin! DANKJEWEL! EEN topshow! JE was heel goed voorbereid, heel aangenaam in omgang, heel fijn in het communiceren en je show was heel leuk voor iedereen. DANKJEWEL!! :-)

Ik raad deze animatie aan.


Heel leuk gebracht!

4 november 2021
(4/5)
Domo Vzw

Heel leuke activiteit, superleuk gebracht , veel geduld voor de kinderen !

Ik raad deze animatie aan.


Zeer goed op maat van kinderen

2 november 2021
(5/5)
Wisely bvba

De kinderen waren alvast zeer enthousiast over de animatie dus dan is het voor ons meer dan geslaagd.

Ik raad deze animatie aan.


Veel charisma en uitstraling en interactie top

30 augustus 2021
(4/5)
Onforma N.v.

De kinderen hebben enorm genoten van de show, werden meegesleurd in het verhaal; zeker voor herhaling vatbaar. Was persoonlijk te veel met andere organisatorische zaken bezig maar de echo's waren positief :)

Ik raad deze animatie aan.


Fantastisch

22 augustus 2021
(5/5)
Nathalie Moreels

De kinderen ( alle leeftijden ) vonden het een fantastische grappige Mr. Creezy.

Ik raad deze animatie aan.


Ideaal voor een publiek met kleinere kindjes!

5 augustus 2021
(5/5)
Domein De Gavers

Voorstelling in Provinciaal Domein De Gavers in Geraardsbergen.

Ik raad deze animatie aan.


Geweldig!

17 juli 2021
(4/5)
Speelplein WESP

De show was super goed afgestemd op de leeftijdsgroep. Ons team had schrik dat onze kleutertjes niet zouden kunnen blijven zitten en de aandacht erbij houden maar ze hebben heel de show lang aandachtig gekeken en vooral gelachen! Een kindje dat Pipi moest doen wou de broek zelf niet terug aandoen in het toilet om zo minder van de show te missen.

Ik raad deze animatie aan.


All-in topservice!

26 augustus 2020
(5/5)
Jeugddienst Torhout

Vlotte & duidelijke communicatie, Kevin is een professional!

Ik raad deze animatie aan.