Kindershow

8,9/1065 reviews

» Lees onze reviews
Reviews van onze klanten

65 reviews

Sorteren op:


Voor groot en klein leuk!

9 februari 2024
(5/5)
Basisschool Het Spoor

Me Creezy bracht bij ons op school 2 shows. Eentje voor de kleintjes en eentje voor de grotere kinderen. Beide shows waren aangepast aan het niveau van de kinderen! Humor en magie in 1. Van kleuter tot 6de leerjaar heel onze school was alvast fan!

Ik raad deze animatie aan.


Bij leven en welzijn reserveer ik U voor 2025

21 januari 2024
(5/5)
Monique Dias

Mijn kleinkinderen zijn , het mooiste geschenk dat je uw kleinkinderen kan schenken Oma Monique

Ik raad deze animatie aan.


Geslaagde animatie voor kinderen

19 december 2023
(4/5)
Vriendenkring Pz Vlas

Alles verliep vlot. De kindjes deden goed mee en dat was voor ons het belangrijkste. Mr Creezy was flexibel in zijn optreden en de communicatie verliep goed. zeker een aanrader.

Ik raad deze animatie aan.


Zeer mooie show en de kinderen waren helemaal mee.

4 december 2023
(3/5)
De Zolderse Dolfijnen Vzw

Zeer enthousiast, de kinderen waren mee en zeer tevreden op ons clubfeest. Enige nadeel is dat het zeer snel voorbij is tov de prijs.

Ik raad deze animatie aan.


Leuke show van Mr. Creezy

24 november 2023
(4/5)
Oudercomité Lenteland

De kinderen hebben genoten van de show!

Ik raad deze animatie aan.


Uitstekende animatie voor Griezelen op het fort.

30 oktober 2023
(5/5)
Gemeente Beveren (Toerisme Beveren)

De goochelworkshops op inschrijving waren een groot succes. Het was een fijne ervaring voor de kinderen en heel tof. Op het einde was er buiten ook de goochelshow, deze was ook meer dan geslaagd! Prima aanvulling voor ons evenement Griezelen op Fort Liefkenhsoek.

Ik raad deze animatie aan.


Zeer tevreden en enthousiaste kindjes

20 september 2023
(5/5)
Zorgpunt Waasland

Voor onze familiedag hebben wij de kindershow geboekt, aansluitend met ballonplooien. Alle kindjes waren heel enthousiast tijdens de kindershow en vonden de ballonnen ook superleuk.

Ik raad deze animatie aan.


Het was de eerste keer kinderanimatie,en goed gelu

5 september 2023
(4/5)
VSV Wolfshaegen

Leuke ervaring,opstelling voor optreden zonder opmerkingen van lokatie. Heel goede ervaring!

Ik raad deze animatie aan.


Schaterlachen

21 augustus 2023
(4/5)
Boutersem

Kinderen hebben zich geamuseerd. De verwondering was groot en ze hebben veel gelachen. Goede betrokkenheid van alle kinderen.

Ik raad deze animatie aan.


Leuke en grappige show voor de kindjes.

13 augustus 2023
(4/5)
Recreatiedomein De Lilse Bergen

Positieve ervaring voor de kindjes die hun zichtbaar hebben geamuseerd.

Ik raad deze animatie aan.