Kindershow

8,9/1052 reviews

» Lees onze reviews

Goed nieuws Laatste update maart 2022:

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

Reviews van onze klanten

52 reviews

Sorteren op:


de juiste man op de juiste plaats

13 september 2022
(4/5)
Kermiscommissie Waarschoot

ondanks de regen toch een leuke opkomst ,door jouw voorstel om het onder de tenten te doen werd het toch nog knus en gezellig

Ik raad deze animatie aan.


Formidastisch

29 augustus 2022
(5/5)
Kinderopvang Torhout

Heel leuk voor de kinderen Gevarieerde show met goochelen, dansen, ambiance!

Ik raad deze animatie aan.


Super leuke show!

24 augustus 2022
(4/5)
Jeugddienst Hoboken

De kinderen vonden het erg leuk, bedankt voor de fijne samenwerking !

Ik raad deze animatie aan.


Top entertainer! correcte afspraken

24 juli 2022
(5/5)
Ark Van Noe

Aanraden voor kinderfeestjes, professionele aanpak!

Ik raad deze animatie aan.


super fijn voor de kids zelfs de kleinste +- 1j

28 juni 2022
(4/5)
Notariaat Nouwkens

Super leuke animatie voor de kids, ook voor ieder wat wils. Wij hebben 30min show + 30 min ballonen en was een perfecte combinatie. Zouden zo nog eens boeken

Ik raad deze animatie aan.


De kinderen waren enthousiast.

27 juni 2022
(3/5)
Zonnekesschool Hemiksem

Er heerste een fijne sfeer op ons schoolfeest. Het was fijn om te zien dat er veel kinderen met een glimlach naar jouw show aan het kijken waren.

Ik raad deze animatie aan.


Geweldige ervaring voor onze kinderen!! DANKJEWEL!

16 mei 2022
(5/5)
Basisschool T Kofschip

We hebben een heel erg goede ervaring achter de rug, Kevin! DANKJEWEL! EEN topshow! JE was heel goed voorbereid, heel aangenaam in omgang, heel fijn in het communiceren en je show was heel leuk voor iedereen. DANKJEWEL!! :-)

Ik raad deze animatie aan.


Heel leuk gebracht!

4 november 2021
(4/5)
Domo Vzw

Heel leuke activiteit, superleuk gebracht , veel geduld voor de kinderen !

Ik raad deze animatie aan.


Zeer goed op maat van kinderen

2 november 2021
(5/5)
Wisely bvba

De kinderen waren alvast zeer enthousiast over de animatie dus dan is het voor ons meer dan geslaagd.

Ik raad deze animatie aan.


Veel charisma en uitstraling en interactie top

30 augustus 2021
(4/5)
Onforma N.v.

De kinderen hebben enorm genoten van de show, werden meegesleurd in het verhaal; zeker voor herhaling vatbaar. Was persoonlijk te veel met andere organisatorische zaken bezig maar de echo's waren positief :)

Ik raad deze animatie aan.