Kindershow

8,9/1043 reviews

» Lees onze reviews

Goed nieuws Laatste update op 15 april 2021:

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

Reviews van onze klanten

43 reviews

Sorteren op:


Veel charisma en uitstraling en interactie top

30 augustus 2021
(4/5)
Onforma N.v.

De kinderen hebben enorm genoten van de show, werden meegesleurd in het verhaal; zeker voor herhaling vatbaar. Was persoonlijk te veel met andere organisatorische zaken bezig maar de echo's waren positief :)

Ik raad deze animatie aan.


Fantastisch

22 augustus 2021
(5/5)
Nathalie Moreels

De kinderen ( alle leeftijden ) vonden het een fantastische grappige Mr. Creezy.

Ik raad deze animatie aan.


Ideaal voor een publiek met kleinere kindjes!

5 augustus 2021
(5/5)
Domein De Gavers

Voorstelling in Provinciaal Domein De Gavers in Geraardsbergen.

Ik raad deze animatie aan.


Geweldig!

17 juli 2021
(4/5)
Speelplein WESP

De show was super goed afgestemd op de leeftijdsgroep. Ons team had schrik dat onze kleutertjes niet zouden kunnen blijven zitten en de aandacht erbij houden maar ze hebben heel de show lang aandachtig gekeken en vooral gelachen! Een kindje dat Pipi moest doen wou de broek zelf niet terug aandoen in het toilet om zo minder van de show te missen.

Ik raad deze animatie aan.


All-in topservice!

26 augustus 2020
(5/5)
Jeugddienst Torhout

Vlotte & duidelijke communicatie, Kevin is een professional!

Ik raad deze animatie aan.


Plezier op afstand!

26 augustus 2020
(4/5)
Lene Wuyts

De kinderen vonden het een fantastische show! De show werd aangepast volgens de nodige coronamaatregelen. Er werd voldoende afstand gehouden tussen de kinderen en de animator. Ook tijdens de ballonanimatie bleef de interactie met de kinderen aanwezig, ondanks de fysieke afstand.

Ik raad deze animatie aan.


Leuk voor de kids

21 augustus 2020
(3/5)
Vzw Sportsminded

Het was een hele leuke show voor de kinderen. Ik denk persoonlijk dat ze meer zouden gehad hebben aan wat meer goochelen dan wat mini disco.

Ik raad deze animatie aan.


SUPERMEGAFANTASTISCHLEUK

8 augustus 2020
(5/5)
Studio Kadans

De dansers van ons zomerkamp (2,5j-12j)waren erg enthousiast! We hadden een fantastische voormiddag! De combinatie goochelshow gecombineerd met de ballonnen show was super!

Ik raad deze animatie aan.


De kids waren mega-enthousiast en de moni's ook!

22 juli 2020
(4/5)
Speelplein Kameleon

De show was, wegens de maatregelen van corona, aangepast. De groep werd in 2 gedeeld en hierbij werd zeer goed rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen op het speelplein. Voor ons was het zelfs een meerwaarde dat de groep in 2 verdeeld werd! De grotere kinderen dachten sommige stukken te kunnen voorspellen, maar werden dan toch verrast (bv. toen de dobbelsteen in het kastje ging hoorde ik enkele groten in het begin zeggen "jaja, en nu is de dobbelsteen weg". Maar toen zat hij er nog in.) Leuke namiddag!! En de (hoofd)moni's waren ook zéér enthousiast!

Ik raad deze animatie aan.


Wonderlijk

28 februari 2020
(4/5)
Bart Bode

Fantastisch hoe je kinderen van eerste kleuter tot zesde leerjaar kunt animeren en meetrekken in jou fantasie. Nadien van kinderen (groot en klein) en van de ouders positieve reacties gekregen. Als je normaal voor kleine groepjes speelt, was dit zeker super hoe je dat klaar speelde voor 120 kinderen. Nogmaals bedankt, vanwege het oudercomite Tilia

Ik raad deze animatie aan.