Sinterklaasshow

8,5/1017 reviews

» Lees onze reviews

Goed nieuws Laatste update op 15 april 2021:

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

Reviews van onze klanten

17 reviews

Sorteren op:


Entertainend!

12 december 2019
(4/5)
Sinterklaascomite Zuienkerke

Leuke show, ideaal voor het jonge publiek. De kindjes deden enthousiast mee want werden goed betrokken.

Ik raad deze animatie aan.


Geslaagd!

4 december 2019
(4/5)
Dorine Van Meenen

De kinderen vonden het een heel.tof optreden, ze waren enthousiast en deden goed mee.

Ik raad deze animatie aan.


Prima. Het ging vlot.

3 november 2019
(4/5)
Jong Open Vld

Kinderen waren blij met show. Geluid ok, interactie prima.

Ik raad deze animatie aan.


Kinderen waren een en al oor

12 december 2018
(4/5)
Nadia Caluwe

Er waren te weinig kinderen maar diegenen die er waren, waren toch heel aandachtig. Wel duur bevonden voor een klein uur

Ik raad deze animatie aan.


Enorm kindvriendelijk!

2 december 2018
(4/5)
Sven Simons

Mr. Creezy was een perfecte opener van ons sinterklaasfeest! Hij wist de kinderen echt te boeien tijdens zijn optreden met leuke acts en gekke gebeurtenissen.

Ik raad deze animatie aan.


Erg aantrekkelijk voor de kinderen

2 december 2018
(4/5)
Sinterklaascomite Wolfsdonk

De kinderen hingen aan je lippen. Leuke show met de ballonnen! Dit was zeker voor de kinderen een meerwaarde! We misten wel wat aankleding van het podium. Vorige animators hadden telkens een hele opstelling bij waardoor wij zelf niets voorzien hadden maar de kinderen hebben dit niet gemist, lijkt ons.

Ik raad deze animatie aan.


leuke, actieve show

19 november 2018
(4/5)
Pc Ariadne

Alle kindjes waren geboeid van het begin tot het einde. Ze deden ook allemaal gezellig mee. Het waren alleen maar blije gezichtjes. Ideaal voor de komst van de Sint in te kleden.

Ik raad deze animatie aan.


Geslaagde sinterklaasshow

7 december 2016
(4/5)
Brouwerij Westmalle Trappist

Mr.Creezy zorgde dit jaar voor de animatie op ons jaarlijkse sinterklaasfeest. De aanwezige kinderen waren uitermate enthousiast over deze show.

Ik raad deze animatie aan.


Een leuke sfeermaker voor ons Sinterklaasfeest

5 december 2016
(4/5)
Basisschool De Groene Poort

Voor de kinderen was het een heel leuke show.

Ik raad deze animatie aan.


Eenmaal op dreef, amuseren de kinderen zich.

3 december 2016
(4/5)
Daf Trucks Vlaanderen

Kevin, uit ervaring weet ik dat er bij een Sinterklaasfeest eenmaal sinterklaasliedjes horen naargelang de show. Tijdens de eerste sessie viel de sfeer zowat weg omdat de Sint binnenkwam zonder enig liedje van Sinterklaas. De volgende sessies heb je dat kunnen corrigeren wat er toe leidde dat de sfeer terug optimaal werd. Ik heb goede kritiek gehoord van diverse ouders, buiten de eerste sessie (vond ik wel jammer). Desalniettemin ben ik al benieuwd naar de volgende show. We overlappen steeds enkele jaren van animator zodat onze kinderen niet elke keer dezelfde gezichten voor zich krijgen. Maandag zitten we bij onze Daf directie, ben benieuwd wat zij ervan vonden...

Ik raad deze animatie aan.