Reviews van onze klanten

9,7/107 reviews

» Lees onze reviews

Goed nieuws Laatste update op 19 maart 2021:

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

Reviews van onze klanten

7 reviews

Sorteren op:


Super cool!

22 augustus 2019
(5/5)
Gemeente Kapelle-op-den-bos

Heel erg bedankt om de kinderen op de speelpleinwerking enkele goocheltrucs te leren.Iedereen was heel enthousiast! Het is iets wat ze zeker thuis ook nog gaan laten zien. Kevin weet perfect hoe hij de kinderen moet aanpakken. De show en en Kevin als entertainer maakten dat de kinderen een super leuke dag hadden. Het was TOP!

Ik raad deze animatie aan.


Jouw geduld en rust was bewonderenswaardig!!!

8 maart 2019
(5/5)
Ann Neutiens

De animatoren lieten weten dat niet alle kinderen het de anderen en jou even makkelijk hebben gemaakt en ze bewonderden jouw geduld, rust en kalmte! Dankjewel, de kids vonden het fantastisch!!!

Ik raad deze animatie aan.


Leerrijk en superleuk!

18 april 2018
(5/5)
Martine Wesenbeek

Het was een superleuke en leerrijke workshop! Wij hebben er van genoten. Een echte aanrader!

Ik raad deze animatie aan.


Kinderen hebben zich rot geamuseerd

1 april 2018
(5/5)
Gokhan Mersinlioglu

Wij hadden voor de kinderen tijdens ons bruiloft voor een goochelanimatie in combinatie met ballonanimatie gekozen. De moment dat Mr Creezy er was waren er helemaal geen rondlopende kinderen meer. De kinderen zijn door Mr. Creezy zeer goed opgevangen geweest en hebben zich rot geamuseerd waar wij een leuke bruiloft van overgehouden hebben. Zijn goede opvang voelden wij echt nadat dat hij weg was. :-D

Ik raad deze animatie aan.


zeer goed, stipt en professioneel

13 januari 2017
(5/5)
Carrefour Belgium

Kevin heeft onze workshop geanimeerd met een snelcursus ballon figuren maken . Hij heeft dit mooi gekaderd in ons onderwerp door onze Keywords te integreren in zijn demonstratie. Hij kan zeer goed zijn enthousiasme overbrengen op zijn publiek

Ik raad deze animatie aan.


Tof voor een jong en minder jong publiek

12 juli 2016
(4/5)
Jeroen De Weder

Het was een aangename en vlotte samenwerking. De workshop had veel succes bij klein en groot. Bedankt voor het aanstekelijk enthousiasme!

Ik raad deze animatie aan.


Schitterende oplossing, bedankt!!

29 mei 2014
(5/5)
Gebruers

Wij hadden gekozen voor een workshop ballonplooien voor het communiefeest van ons dochtertje. Mr. Creezy heeft dit echt fantastisch aangepakt en zowel de kleintjes als de grote hebben zich fantastisch geamuseerd. Dit is een echte aanrader!!

Ik raad deze animatie aan.