Maatregelen tegen het coronavirus šŸ¦ 

Welke niet-zo-creezy voorzorgen nemen wij?

Goed nieuws Laatste update op 23 september 2020:

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

LAATSTE UPDATE: 23 september 2020

In het kort:

Laatste regeling aangaande particuliere feesten:

Iedereen mag - naast het eigen gezin - een vaste sociale bubbel hebben van 5 personen (nauwe contacten).
Op kleinschalige feesten mag u verder tot 10 volwassenen uitnodigen. Kinderen (jonger dan 12 jaar) horen echter niet bij deze telling, omdat het ondertussen duidelijk is dat kinderen het coronavirus niet of nauwelijks doorgeven.

Particuliere feestjes aan huis of op locatie (verjaardagen, communie, etc) kunnen dus perfect plaatsvinden.


Laatste regeling aangaande openbare feesten en evenementen:

Indoor evenementen: max. 200 personen
Outdoor evenementen: max. 400 personen


Lees hieronder verder voor een gedetaillieerd overzicht over de regelgeving, en hoe wij onze animaties hebben aangepast:

Corona proof-label

Alle animaties/shows zijn aangepast, conform de nodige corona-voorzorgsmaatregelen en regels tot "social distancing". Ze zijn te herkennen door het bovenstaande "corona proof"-label.

Het Coronavirus houdt ons land in haar ban, maar dat weerhoudt Mr. Creezy niet om een lach te blijven toveren op de gezichten van de kinderen.

Feesten en evenementen tot 200 personen indoor, en 400 personen outdoor zijn weer mogelijk.
Na het boeken van een animatie versturen wij nog een extra mail met de maatregelen die betrekking hebben tot uw feest of event.

Openbare feesten en evenementen:

De nationale veiligheidsraad heeft beslist dat feesten en evenementen opnieuw mogen doorgaan sinds 1 juli 2020.

Indoor evenementen: max. 200 personen
Outdoor evenementen: max. 400 personen.

Het toepassen van mondmaskers is verplicht, evenals het invullen van de "Event matrix" voor events op een openbare plaats.

Ballonanimatie:

Onze ballonanimatie kan vanaf 14 juli perfect weer doorgaan. Wel zullen wij een veiligheidsmarge opstellen in de afstand tussen de kinderen en de animator. Praktisch zal dit inhouden dat de kinderen op een interactieve, leuke en veilige wijze kunnen kiezen welk ballonfiguur ze wensen en in welke kleur. Nadien worden de ballonfiguren op een aparte tafel geplaatst, waarna de kinderen hun ballon kunnen opnemen en meenemen. Zo wordt rechtstreeks contact tussen de kinderen en de animator vermeden.
Hierbij zitten ook een aantal "Creezy" gags gecombineerd.

Ballonanimatie 2.0 waar wij trots op zijn!

Kindergrime:

Alle kindergrime activiteiten zijn tot en met 31 december 2020 geannuleerd. Helaas valt "social distancing" hierbij onmogelijk te realiseren. Ook kan u tot die datum geen kindergrimeur boeken.

Kinderfeestjes op locatie:

Kleinschalige kinderfeestjes kunnen op locatie doorgaan indien de locatie (weer) geopend is. Wij voorzien een veiligheidsmarge tussen de kinderen en de animator. De show wordt lichtjes aangepast zodat er geen rechtstreeks contact is tussen de kinderen en de animator. De duurtijd van de show of animatie blijft echter ongewijzigd.

Is de locatie toch gesloten wegens de coronadreiging?
In dat geval komen wij graag bij u thuis langs om de animatie alsnog te verzorgen.

Kinderfeestjes thuis:

Kleinschalige kinderfeestjes kunnen bij u thuis perfect doorgaan. Wij voorzien een ruime veiligheidsmarge tussen de kinderen en de animator. De show wordt lichtjes aangepast zodat er geen rechtstreeks contact is tussen de kinderen en de animator. De duurtijd van de show of animatie blijft echter ongewijzigd.

Extra tips:

Organiseert u binnenkort een kinderfeestje? Dan raden wij u aan om naast de algemene hygiƫnerichtlijnen, ook volgende veiligheidsmaatregelen in acht te nemen:

  • Organiseer bij de start van het feestje een klein momentje waarbij u samen met de kinderen enkele afspraken maakt over wat er wel en niet mag. Wat onze animatie betreft, dienen de kinderen braaf op de stoel, sofa of grond te blijven zitten. Tevens vragen wij hen onze animator niet aan te raken, en geen rechtstreeks contact te maken. Dit is zowel in het belang voor de animator zelf, als voor de aanwezige kinderen.
  • Wees voorzichtig met wat u aanbiedt als drank en eten. Geef de kinderen ieder een eigen drankbeker, en zie er zelf op toe dat u alle drank en eten aan hen persoonlijk aanbiedt. Voorzie gerichte momenten waarop de kinderen iets kunnen eten en drinken en zet niet alles gewoon open voor constant verbruik.
  • Laat alle kindjes bij aankomst hun handen goed wassen, of zorg voor voldoende handgels. Ook tijdens het feestje en nadien worden best 1 of meerdere wasmomenten voorzien.

Wij zijn overtuigd dat uw kind alsnog een ongelooflijk leuk feest zal hebben, samen met Mr. Creezy.