Maatregelen tegen het coronavirus šŸ¦ 

Welke niet-zo-creezy voorzorgen nemen wij?

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

LAATSTE UPDATE: 18 maart 2020

Het Coronavirus houdt ons land in haar ban, maar dat weerhoudt Mr. Creezy niet om een lach te blijven toveren op de gezichten van de kinderen. Wel hanteren wij tijdelijk een aantal voorzorgsmaatregelen die een veilig verloop van ieder feest of event bevorderen.

Alle boekingen tem 5 april 2020 zijn geannuleerd. Betrokken partijen worden door ons gecontacteerd.

Onderstaande maatregelen zijn geldig op opdrachten na 5 april 2020. Op dat moment zullen wij de situatie tevens opnieuw evalueren.

Openbare feesten en evenementen:

De nationale veiligheidsraad heeft op 12 maart 2020 de verplichtende beslissing genomen om openbare feesten en evenementen af te gelasten tot en met 3 april 2020. Wij contacteren alle organisatoren die een event met Mr. Creezy hebben gepland tijdens deze periode. Een opdracht kan wegens overmacht (kosteloos) geannuleerd, of verplaatst worden naar een later tijdstip.

Ballonanimatie:

Onze ballonanimatie kan perfect doorgaan. Wel zullen wij een veiligheidsmarge opstellen in de afstand tussen de kinderen en de animator. Praktisch zal dit inhouden dat de ballonnen eerst op een bijhorende tafel worden geplaatst, waarna de kinderen hun ballon kunnen opnemen en meenemen. Zo wordt rechtstreeks contact tussen de kinderen en de animator vermeden.

Kindergrime:

Alle kindergrime activiteiten worden tot en met 3 april geannuleerd. Ook kan u tot die datum geen kindergrimeur boeken. De organisatoren worden hieromtrent persoonlijk gecontacteerd.

Kinderfeestjes op locatie:

Kleinschalige kinderfeestjes op locatie kunnen doorgaan indien de locatie nog geopend is. Wij voorzien een veiligheidsmarge tussen de kinderen en de animator. De show wordt lichtjes aangepast zodat er geen rechtstreeks contact is tussen de kinderen en de animator. De duurtijd van de show of animatie blijft echter ongewijzigd.

Is de locatie toch gesloten wegens de coronadreiging?
In dat geval komen wij graag bij u thuis langs om de animatie alsnog te verzorgen.

Kinderfeestjes thuis:

Kleinschalige kinderfeestjes bij u thuis kunnen perfect doorgaan. Wij voorzien een ruime veiligheidsmarge tussen de kinderen en de animator. De show wordt lichtjes aangepast zodat er geen rechtstreeks contact is tussen de kinderen en de animator. De duurtijd van de show of animatie blijft echter ongewijzigd.

Extra tips:

Organiseert u binnenkort een kinderfeestje? Dan raden wij u aan om naast de algemene hygiƃĀ«nerichtlijnen, ook volgende veiligheidsmaatregelen in acht te nemen:

  • Organiseer bij de start van het feestje een klein momentje waarbij u samen met de kinderen enkele afspraken maakt over wat er wel en niet mag. Wat onze animatie betreft, dienen de kinderen braaf op de stoel, sofa of grond te blijven zitten. Tevens vragen wij hen onze animator niet aan te raken, en geen rechtstreeks contact te maken. Dit is zowel in het belang voor de animator zelf, als voor de aanwezige kinderen.
  • Wees voorzichtig met wat u aanbiedt als drank en eten. Geef de kinderen ieder een eigen drankbeker, en zie er zelf op toe dat u alle drank en eten aan hen persoonlijk aanbiedt. Voorzie gerichte momenten waarop de kinderen iets kunnen eten en drinken en zet niet alles gewoon open voor constant verbruik.
  • Laat alle kindjes bij aankomst hun handen goed wassen, of zorg voor voldoende handgels. Ook tijdens het feestje en nadien worden best 1 of meerdere wasmomenten voorzien.

Wij zijn overtuigd dat uw kind alsnog een ongelooflijk leuk feest zal hebben, samen met Mr. Creezy.