Maatregelen tegen het coronavirus

Welke niet-zo-creezy voorzorgen nemen wij?

Goed nieuws Laatste update op 15 april 2021:

Informatie over de corona-crisis en haar impact op onze diensten.

LAATSTE UPDATE: 15 april 2021

Laatste regeling aangaande particuliere feesten:

Kleinschalige feesten (verjaardagen etc) zouden vanaf 8 mei weer toegestaan zijn. Hierbij geldt als belangrijkste voorwaarde dat iedere activiteit buiten moet plaatsvinden. Gelukkig stijgen de temperaturen vanaf mei!


Laatste regeling aangaande openbare feesten en evenementen:

De feest- en eventsector kan stilaan gaan ontwaken uit haar lange herst- en winterslaap. Vanaf 8 mei 2021 worden outdoor festiviteiten opnieuw toegelaten, op voorwaarde dat de afstandsregels worden gevolgd, met max. 50 deelnemers.

Het is voorlopig nog onduidelijk wat hiervan de impact gaat zijn, en in welke mate het al dan niet mogelijk is om rendabel te werken binnen deze opgelegde maatregelen.

Wenst u binnenkort een feest, kamp of ander soort evenement te organiseren? Aarzel zeker niet om ons te contacteren. We helpen u graag met vrijblijvend advies, of het inplannen van een geschikte datum.

Onze maatregelen

Lees hieronder verder voor een gedetailleerd overzicht hoe wij onze animaties hebben aangepast:

Corona proof-label

Alle animaties/shows zijn aangepast, conform de nodige corona-voorzorgsmaatregelen en regels tot "social distancing". Ze zijn te herkennen door het bovenstaande "corona proof"-label.

Ballonanimatie:

Onze ballonanimatie kan perfect weer doorgaan. Wel zullen wij een veiligheidsmarge opstellen in de afstand tussen de kinderen en de animator. Praktisch zal dit inhouden dat de kinderen op een interactieve, leuke en veilige wijze kunnen kiezen welk ballonfiguur ze wensen en in welke kleur. Nadien worden de ballonfiguren op een aparte tafel geplaatst, waarna de kinderen hun ballon kunnen opnemen en meenemen. Zo wordt rechtstreeks contact tussen de kinderen en de animator vermeden.
Hierbij zitten ook een aantal "Creezy" gags gecombineerd.

Ballonanimatie 2.0 waar wij trots op zijn!

Kindergrime:

Alle kindergrime activiteiten zijn voorlopig nog geannuleerd. Helaas valt "social distancing" hierbij onmogelijk te realiseren. Voorlopig kan u dan ook geen kindergrimeur boeken.

Kinderfeestjes op locatie:

Kleinschalige kinderfeestjes kunnen op locatie buiten doorgaan indien de locatie (weer) geopend is. Wij voorzien een veiligheidsmarge tussen de kinderen en de animator. De show wordt lichtjes aangepast zodat er geen rechtstreeks contact is tussen de kinderen en de animator. De duurtijd van de show of animatie blijft echter ongewijzigd.

Is de locatie toch gesloten wegens de coronadreiging?
In dat geval komen wij graag bij u thuis langs om de animatie outdoor alsnog te verzorgen.

Kinderfeestjes thuis:

Kleinschalige kinderfeestjes kunnen bij u thuis buiten perfect doorgaan. Wij voorzien een ruime veiligheidsmarge tussen de kinderen en de animator. De show wordt lichtjes aangepast zodat er geen rechtstreeks contact is tussen de kinderen en de animator. De duurtijd van de show of animatie blijft echter ongewijzigd.

Extra tips:

Organiseert u binnenkort een kinderfeestje? Dan raden wij u aan om naast de algemene hygiƫnerichtlijnen, ook volgende veiligheidsmaatregelen in acht te nemen:

  • Organiseer bij de start van het feestje een klein momentje waarbij u samen met de kinderen enkele afspraken maakt over wat er wel en niet mag. Wat onze animatie betreft, dienen de kinderen braaf op de stoel, of grond te blijven zitten. Tevens vragen wij hen onze animator niet aan te raken, en geen rechtstreeks contact te maken. Dit is zowel in het belang voor de animator zelf, als voor de aanwezige kinderen.
  • Wees voorzichtig met wat u aanbiedt als drank en eten. Geef de kinderen ieder een eigen drankbeker, en zie er zelf op toe dat u alle drank en eten aan hen persoonlijk aanbiedt. Voorzie gerichte momenten waarop de kinderen iets kunnen eten en drinken en zet niet alles gewoon open voor constant verbruik.
  • Laat alle kindjes bij aankomst hun handen goed wassen, of zorg voor voldoende handgels. Ook tijdens het feestje en nadien worden best 1 of meerdere wasmomenten voorzien.

Wij zijn overtuigd dat uw kind alsnog een ongelooflijk leuk feest zal hebben, samen met Mr. Creezy.

Info mbt onze showroom:

Onze showroom en winkel in Bazel is sinds de uitbraak van de corona-pandemie niet meer geopend. Hoewel het fijn was om onze klanten in het pittoreske Bazel ter plaatse te ontvangen en verder te helpen, heeft de corona-crisis ons gedwongen om meer in te zetten op onze online aanwezigheid.

Daarom ontvangen wij in onze fysieke showroom voorlopig geen klanten meer, maar uiteraard helpen we u graag verder op onze website en webshops. Onze service via email is tegenwoordig sterker dan ooit! Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie of advies.