Maatregelen tegen het coronavirus

Welke niet-zo-creezy voorzorgen nemen wij?

LAATSTE UPDATE: maart 2022

Momentele status feest- en eventsector:

Particuliere feesten (verjaardagen, communie, trouw etc) zijn toegestaan.
Evenementen zijn toegestaan.

Onze maatregelen

Lees hieronder verder voor een gedetailleerd overzicht hoe wij onze animaties hebben aangepast:

Corona proof-label

Alle animaties/shows zijn aangepast, conform de nodige corona-voorzorgsmaatregelen en regels tot "social distancing". Ze zijn te herkennen door het bovenstaande "corona proof"-label.

Kinderfeestjes op locatie:

Kleinschalige kinderfeestjes kunnen op locatie weer plaatsvinden. Wij voorzien een veiligheidsmarge tussen de kinderen en de animator. De show wordt lichtjes aangepast zodat er geen rechtstreeks contact is tussen de kinderen en de animator. De duurtijd van de show of animatie blijft echter ongewijzigd.

Kinderfeestjes thuis:

Kleinschalige kinderfeestjes kunnen bij u thuis perfect plaatsvinden, bij voorkeur buiten. Wij voorzien een ruime veiligheidsmarge tussen de kinderen en de animator. De show wordt lichtjes aangepast zodat er geen rechtstreeks contact is tussen de kinderen en de animator. De duurtijd van de show of animatie blijft echter ongewijzigd.

Extra tips:

Organiseert u binnenkort een kinderfeestje? Dan raden wij u aan om naast de algemene hygiënerichtlijnen, ook volgende veiligheidsmaatregelen in acht te nemen:

  • Organiseer bij de start van het feestje een klein momentje waarbij u samen met de kinderen enkele afspraken maakt over wat er wel en niet mag. Wat onze animatie betreft, dienen de kinderen braaf op de stoel, of grond te blijven zitten. Tevens vragen wij hen onze animator niet aan te raken, en geen rechtstreeks contact te maken. Dit is zowel in het belang voor de animator zelf, als voor de aanwezige kinderen.
  • Wees voorzichtig met wat u aanbiedt als drank en eten. Geef de kinderen ieder een eigen drankbeker, en zie er zelf op toe dat u alle drank en eten aan hen persoonlijk aanbiedt. Voorzie gerichte momenten waarop de kinderen iets kunnen eten en drinken en zet niet alles gewoon open voor constant verbruik.
  • Laat alle kindjes bij aankomst hun handen goed wassen, of zorg voor voldoende handgels. Ook tijdens het feestje en nadien worden best 1 of meerdere wasmomenten voorzien.

Wij zijn overtuigd dat uw kind alsnog een ongelooflijk leuk feest zal hebben, samen met Mr. Creezy.

Info mbt onze showroom:

Onze showroom en winkel in Bazel is sinds de uitbraak van de corona-pandemie niet meer geopend. Hoewel het fijn was om onze klanten in het pittoreske Bazel ter plaatse te ontvangen en verder te helpen, heeft de corona-crisis ons gedwongen om meer in te zetten op onze online aanwezigheid.

Daarom ontvangen wij in onze fysieke showroom voorlopig geen klanten meer, maar uiteraard helpen we u graag verder op onze website en webshops. Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie of advies.